Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon cele drame, Kockareva i Radanović napokon su popričali nasamo u pabu.

- Jesi želeo da budeš lenji muž koji ne može da promeni ni sijalicu? Da ja budem domaćica dok se ti dopisuješ sa drugim ribama?! - pitala ga je Kija.

- Ti si donosila odluke! Ja nisam, jer nisam želeo da se svađam sa tobom! Ja sam te voleo! - vikao je Sloba.

- Jesi me stvarno toliko mrzeo? - pitala ga je Kristina.

- Ja tebe ne mrzim, evo ni sad te ne mrzim - odgovorio je pevač.

- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Što mi ranije nisi rekao, nego si priznao tek kad ti je mama rekla za razvod! - pričala je Kija kroz suze.

Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Zato sam hteo da pričamo nas troje ovde! - vikao je Radanović, a onda su se dotakli i Luninog i Kijinog razgovora.

- Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! Ona je meni rekla da ste se vi poljubili, da si ti posle njoj rekao kako ne želiš ništa, kako voliš svoju ženu, ako je suđeno da će se desiti napolju. Jesi rekao to? - pitala ga je Kockareva.

- Verovatno jesam... Ja s tobom ne mogu da pričam, nisam mogao ni pre ni sada, s tobom ne može da se priča - odgovorio joj je Radanović.

 

 

Komentari (27)

nada

25.04.2018 11:07

Decko voli decake a ne zene i Kija tu tajnu cuva da ne procuri u javnosti tako da na svaki moguci nacin zeli da ga vrati a on zeli Lunu ili bilo koju drugu (njemu je sve jedno koju) kao masku a od svega najvise zeli nagradu ! Retko odvratan mladi lik pun sebe i svoje lenjosti !!!!!!!!!!!!

Bio sa tvojim sinom

25.04.2018 12:52

@nada - pa znas.

Realnost

25.04.2018 15:14

@nada - Hajde kumo ( " Nado "). ne lupaj ! Ti napisa da On voli decake a da Kristina krije ? Obe ste nenormalne, jer, ako je istina da on voli decake , zasto se onda Kristina bori za njega ? E kumo, ona misli da je muz licno vlasnistvo pa moze da mu radi sta hoce. Jeste da je ona starija od Slobodana , ali, decko se otrgao od egocentrika i zivi svoj zivot. Zato ona place, sto je on NJU "KRALJICU" poreklom sa Zmijanja otkacio.

Anchi

25.04.2018 11:07

Primitivac jedan, ona ti je donosila odluke jer si sve ocekivao od nje da ti uradi I zaradi a tebi bilo najlakse da uzivas u zivotu! Eto, sad ti zena ne donosi odluke nego Anabela, ne smes da pisnesh vec sada bedniku!!! Iznajmice vam stan gde ona hoce, onda ces da igras kako ona hoce pa ce ti naci I tezge nije bitno gde nego ce biti vazno da donoses pare da bi ova celava imala sa cim da sadi kosu po glavi!

Stella

25.04.2018 14:38

@Anchi - A šta vas briga šta će Slobodan Radanović da uradi sa svojim životom. Jel imate svoj? Pa to ni Kristinu više ne treba da bude briga. Dal će njegova veza uspeti ili neće kad izađe i šta će s tim biti....pa šta to vas brigaŠ Što se vi kidate oko toga? Kristina da je pametna, kao što nije, trebala je svog Andriju da uhvati pod ruku i da ode s njim gde joj srce poželi i da zahvali sudbini na Andriji. Ona ušla da se prepucava i srozava i zagorčava sebi život. Ne njemu ( baš njega briga) nego sebi.

Zrenjaninac

25.04.2018 11:21

Svi mi znamo ko je Kija a ko Sloba. Sloba je jedan divan decko koji peva kao slavuj i ko se ne stidi ni ko je ni odakle je. Niti se stidi svojih roditelja. I svakome zeli da pomogne i pomogao je kako je mogao. A Kristina glumi neki Holivud a nema pas zasta da je ujede realno. Kija se stidi svojih roditelja, Slobinih roditelja, Zrenjanina itd. Svi Zrenjaninci ce glasati Slobu

zrenjaninka

25.04.2018 13:17

@Zrenjaninac - Nemoj da lazes vise,bre! Sta lupas! To i sam znas da nije istina.Ovde nije u pitanju da li se neko stidi ili ne.Ovde je u pitanju bezbozni Sloba Radanovic koji se ponasa kao slobodan muskarac, mada je daleko on od muskarca,sto bi Miljkovic rekao>..kao covek KATASTROFA>>A za tvoju informaciju pogledaj veliki poster Slobe, kao bilbord a nije,POCEPAN! TOLIKO su Zrenjaninci za njega.Niente.

Sijalica je bitna ali u glavi

25.04.2018 11:33

E to da s njim ne može da se priča je tačno. Nema šansi. Žena nema kulturu u dijalogu. Ne staje. Neće da sasluša, neće da sagleda, priča samo ona, ona i ona i to ono što je sebi sama uvrtela u glavu, nema šansi da je razuveriš u ništa van njenih stereotipa, žena je zatvorenog uma. Na svako pitanje odgoara pitanjem, odgovore izbegava, njegova pitanja su nebitna bitna su samo njena....sebe ne vidi, ona je po njoj -idealna. Bolesni histerik koji sve gleda kroz materijalno.

mila

25.04.2018 13:39

@Sijalica je bitna ali u glavi - A sta i koga da slusa...ponasa se prema njoj kao prema keru od pocetka...a i ostali prijatelji se cudili sto je ona uopste usla, da remeti mir izmedju ljubavnika...sram vas bilo sve vas koji podrzavaju ovog buzdovana...

Sonja

25.04.2018 13:59

@Sijalica je bitna ali u glavi - Ti to gledas is svog ugla.Zasto je cekao da vidi preko ekrana da je muz vara, zasto joj nije rekao kako stone stvari kada je ona bila u poseti sa Anabelom.Zasto?Zato stomje dvolicna kukavica.Bolje reci seronja.Covek od 2 metra gledam zenu u oci I laze je.Koliko li je varao dok su Bill braku.Dok je ona putovala .I radila.To Kiju boli?

Maratonci trče.....

25.04.2018 14:27

@Sijalica je bitna ali u glavi - Mila, Milice, dušice draga. Što ona njega proganja uopšte. Ima Andriju. Dve godine je Andrija nju čekao. Prst u uvo da stavi. Ona trči za parazitom, za neradnikom. Ona ga tegli, vuče, izdržava, uči ga prvim koracima, da govori, hrani ga na cuclu ...Jel ona fizički radnik? ČEMU OVA NJENA DRAMA ZA TAKVIM ČOVEKOM A NAPOLJU JE ČEKA ŠIK- LIK? KOJI SVE OVO MORA DA GLEDA. Ona nema milosti ni prema Slobi ni prema Andriji. Šta s njom nije u redu?

Buba

25.04.2018 11:53

Andrija je sigurno presrećan što ovo gleda i sluša. Nju lično, najviše od svega je pogodilo Slobino priznanje da on uopšte nije ljubomoran na Andriju. Ostala je u šoku na tu izjavu. A htela je sasvim drugi efekat da postigne kod Slobe sa Andrijom. E sad, od Andrije je naručila da joj rezerviše sobu u hotelu kad izađe, da ima gde da prespava. Tako je rekla. A tvrdi da ona ima stan. Žena ne zna više ni gde je šta lagala. Laže čim zine.

Milica

25.04.2018 13:23

@Buba - Ona ima pravo da ne zna sta ni gde posle svega sto je zadesilo. A Vi biste trebali da znate sta je zenska solidarnost.

Stan, kola, trice, kučine

25.04.2018 14:15

@Buba - Milice, jesam žensko ali ovakve žene kao što je Kija treba izolovati na pusto ostrvo. Kristina Kockar je najpametnija na svijet. Sve ona zna, u sve se razume. BLAGO NJOJ kad je tako pametna. Jediono što nije znala da od svoje ljubavi, od svoje veze, sa svojim muškarcem NAPRAVI BRAK I PORODICU. Ona je poražena na ličlnom planu svojom sopstvenom zaslugom. E ne solidarišem se sa takvim ženama. Od sebe ništa neće da daju a sve bi da uzmu. Muškarci su im stvar a ne živa bića. Sikter sebičnjakuše.

Zarko

25.04.2018 14:17

@Buba - Nije rekla da ima stan u Budvi .jer o tom stanu je i mislila.Rekla.je Andriji.da joj.nadje stan u Budvu.A Kija zivi u Zrenjaninu i ima gde fala bogu..A nadam se da ce da uzme prvo mjesto i da tada od tih para kupi Stan.

N

25.04.2018 12:02

Kristina do pobede!

Rada lambada

25.04.2018 15:05

@N - Histerija je bolest!

gorgonzola

25.04.2018 15:00

Manipulatorka, loš čovek, za izbegavati u širokom luku i kao komsinicu, a ne nešto bliže, daleko joj lepa kuća. Nek joj daju nagradu i sve što su joj obećali i da je više ne gledamo, zbog nje i njene histerije masa ljudi je i prestala da gleda ovo.

djoka

25.04.2018 17:43

@gorgonzola - Pojma vi nemate brak je svetinja trebao jeSloba da se razvede ako je mislio da radi ovo sto radi a verovatno mu trebaju i naocare kad je izabrao tu malu Lunu koja ni na sta ne lici

Spira

25.04.2018 20:22

@gorgonzola - Đoko, drž se ti za tvoje ime. Pusti Slobu i Lunu.

Plavi

25.04.2018 22:02

@gorgonzola - Pustite Djoku. Zasto ste se uhvatili za covekovo ime?

Marija

25.04.2018 16:35

Kako će se ova Kristina jednog dana stideti same sebe, majko mila. Svesna nije. A kaže-obrazovana. Intelektualci trebaju imati moć sagledavanja i dalekosežnog rezonovanja a ne samo danas do sutra. I moć da obuzdavaju bes, gnev i sve negativne porive i posledice istih. Ona očigledno to nema. Ona je svesno ušla u ovu histeriju. Očigledno je.

gorgonzola

25.04.2018 20:05

@Marija - Zamisli ko bi ovakvu osobu zaposlio igde ma I kao kafe kuvaricu da rizikuje da ga opseda i da ne može da je se reši ili ko bi se sutra zabavljao sa ovom? Niko normalan, džaba honorar džaba sve, daleko joj lepa kuća. A onom mukici Andriji se već cela Crna Gora smeje, šta će tek letos da mu rade auuu

napast zena

25.04.2018 16:46

Kija našla Slobu, da se pored njega oseca boljom osobom, šta znači, da ima kompleks manje vrednosti.. kad je tako zrela i bolja i jaka, zašto nije našla sebi sličnog

Neodoljiv-neumoljiv...

25.04.2018 17:21

Au Kristina sestro mila, šta učinje od sebe i svoga života. Šta ti ovo treba? Može to i puno pametnije. Šta imaš od ovoga što trenutno činiš? Mogla si se danas sunčat u Budvu na rivu sa Andrijom. Ti dramiš po zadrugi i televiziji da ti se sav svet smeje i ispita usta s tobom. Pa dok si živa, ova će ti se glupost prepričavat. Jel si svesna ti toga. Digla cenu Slobodanu Radovanoviću. Ispade on ko iz Cecine pjesme: neodoljiv neumoljiv, voleg ga isuviše...takvi kao ti me dušo ubiše. Mašala za glupos

olja

26.04.2018 02:17

Besna besna cim joj neko pridje i zagrli je odmah place jer jelte suze se ne vide i cim je taj pusti ona kao brise suze iako nigde suza a lice se ucrvenelo od plakanja na silu.

mila

26.04.2018 13:42

Neka radi sa zivotom sta hoce, samo dalje od javnosti...da ga ne cujrmo i ne vidimo vise..mrs...