Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Supruzi Slobe Radanovića je nakon svađe sa pevačem pozlilo. Kija je povraćala, a zbog toga joj je i ukazana lekarska pomoć, što je zabrinulo mnoge u rijalitiju. Kija je neko vreme bila van "Zadruge", a kada se vratila u Belu kuću otišla je u pab da se odmori.

Prva koja joj je prišla nakon povratka od lekara bila je Zorica Marković, koja se ponudila da joj pruži pomoć za šta god da joj zatreba.

Nakon toga, Kiju su obišli Ana Korać i Milan Milošević, ali ubrzo napustili postroriju kako bi se Kristina odmorila. Kockareva je bila iscrpljena i bleda, ali da je u mnogo boljem stanju nego pred odlazak kod lekara. Ona je i sama potvrdila da se bolje oseća. 

 

 

Komentari (7)

ххј

26.04.2018 09:28

Милошевић кога је тешио, тај је лоше завршио.Чобек је једноставно изгубио компас.Упетљао, се као маче у кучине, а о његовој покварености ни говорити не треба.Ђислим да ће се сам себи згадити, када погледа смимке, ако има бар трунку савести.

mila

26.04.2018 13:24

@ххј - Milanka novinarka nema savesti...

blučanka

26.04.2018 10:52

Možda je trudna. Fićin tata će biti presrećan.

Bezanija

27.04.2018 08:18

@blučanka - blucanka...Pre cemo to cuti od Lune koja ne preza ni od cega da bi dosla do cilja.Tako da je vrlo moguce da u rijalitiju zatrudni sa tudjim muzem.

Ne pali uvek

26.04.2018 13:02

Ja kad hoću da nasekiram muža, uradim isto što i Kija. Izmaltretiram svoj organizam tako da mi postane stvarno loše. Onda se nateram silom da povraćam ( nije teško, svako ume), pa se previjam glavu ne dižem, suza suzu stiže. Jedino što ne histerišem,nego ćutke-al da on sve vidi. Na kraju patetišem, prebacujem krivicu i grižu savesti na njega.Oprobani ženski fazoni. Moj još legne na rudu i ja postignem što sam htela. Sloba izgleda više ne natrčava. Kija to baš često radila. Ne valja preterivati.

Una

26.04.2018 13:43

@Ne pali uvek - Bravo Razija! Ali zasto onda toliki brakovi, razvodi i svaleracije?

Kokan73

26.04.2018 13:57

Nista nisam razumeo. Mikrofoni losi i ne drze ih na propisan nacin. Na Farmi su mikrofoni bili besprekorni ali u Zadruzi su mikrofoni vrlo losi. Kao da su decji mikrofoni.