Nadica, Kijina mama
Screenshoot Youtube
Nadica, Kijina mama

Screenshoot Youtube

Nadica, Kijina mama, Foto: Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar želela je da stane na put svim glasinama i da pokojnom ocu nedvosmisleno dokaže da ni u šali nema pravo da kaže da ona nije njegovo dete.

- Da, Kristina je radila DNK. Ona i liči na svog oca. Žao mi je što se za života nisu oprostili jedno drugom sve. U nekom periodu života, kad smo nas dvoje završili priču i ljubav nam se ugasila, Miloš je iz muške sujete preko deteta iskaljivao bes. Njoj nije bilo jasno šta se dešava, a imao je fazu kad je bio prilično dobar otac. Nikada je nisam trovala i govorila joj protiv njega, to nije moj stil, tako da sam znala i da ga branim - ispričala je Nadica.

Moguće je da je otac Kristini ostavio i izvesnu sumu novca jer je njena majka prihvatila da bude samohrani roditelj, a da otac ukoliko želi može da joj ostavlja sa strane koliko novca misli da treba.

- Od Miloša nisam tražila alimentaciju za Kristinu i jednom prilikom sam mu rekla da to negde sebi pribeleži i da to nekada ako bude želeo da svojoj ćerki - ispričala je Nadica Zeljković.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (5)

ssss

13.05.2018 07:07

Aha..,pribelezio je on to ,sigurno,nema od toga nista gospodjo.

MAMA RAZIJA

13.05.2018 12:51

@ssss - bi to voljela.

Mama

13.05.2018 07:56

Lici na oca? Ona je pljunuta majka

Sonja

13.05.2018 15:40

Vec je bljutavo citati izjave ove zene koja bez blama prica o svojoj vezi sa ozenjenim muskarcem ne osecacujuci nikakvu grizu savesti. Sramota!

Begecka nana

13.05.2018 23:42

@Sonja - Slazem se! A ne pominje da trenutnu situaciju neko od gore "rezira" kao podsetnik na proslost....dobila I njena cerka svoju Nadicu.