Kija Kockar
Screenshoot
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Popularni rijaliti par, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, pre dva dana zvanično su se razveli i Okružnom sudu u Zrenjaninu.

Tog dana su oboje delovali veoma tužno, međutim oboje su odlučili da krenu dalje i da uspešno grade svoje pevačke karijere.

- Malo se čudno osećam, još sam pod utiskom, tako da to ne bih dalje komentarisala. Sreća je relativan pojam. Mene razne stvari čine srećnom, ali me isto tako razne stvari čine i nesrećnom, tako da to varira - rekla je Kristina.

Kockareva je navela da je trpela pritisak javnosti, ali to ipak nije bilo presudno da konačno odluči o prekidu bračne zajednice.

- Razvela sam se jer sam ja to želela, a ne zbog nekog drugog. Ili zbog nekog pritiska javnosti. Ali naravno da sam poslala poruku, to je normalna stvar da preko takvih stvari ne treba prelaziti. Jeste postojao pritisak javnosti, ali nikad ne bih dozvolila da to utiče na moju odluku i na moj život, jer to je samo moj život i samo ja treba o tome da odlučujem - navela je pobednica "Zadruge".

Komentari (14)

Daca

09.08.2018 16:23

Lepo rečeno . Preko nekih stvari ne treba prelaziti . Pa nošen tom krilaticom i Slobodan uradi isto i napravi šta napravi . Sad kad sam video sa kim je živeo i bio u braku ništa mu za učinjeno ne zameram .

Neko Iz Mase

09.08.2018 17:47

@Daca - Хоћеш да кажеш кога је користио у свом браку. Обишао свет на рачун жене, све знао о њој оженио је и пред Богом се заклео на верност и онда коначно схватио да му је лоше с њом, да му недостаје секс. Па зашто се не разведе кад му је предлагала? Зашто остаде с њом. Па зато што је шврљао около а она му била сигуран извор прихода.

jana

09.08.2018 16:38

Ma nema, najpametnija na svijet, dobro nisi dogurala dalje od stjuardese prije ove smijurije...

Anka

09.08.2018 17:12

Joj pameti!!!

Djoka

09.08.2018 17:19

Sloba je lezeci balvan. Lezi i ceka da mu sve dodje u krevet. Pa 9 meseci u Zadruzi proveo u krevetu. Ostatak zivota isto proveo u krevetu. Da ga nije Kija uhvatila za ruku, izvela iz kreveta, kupila mu mikrofon, odvela ga u Beograd, prijavila u Zvezde Granda gde nije uspeo, pa jedva uspela da ga naknadno prijavi u Pinkove zvezde, jos bi lezao u Draginjinom krevetu.

He

10.08.2018 02:57

@Djoka - Stoji ti nadimak.

Djordje

10.08.2018 21:31

@Djoka - @He ............... Ne dirajte mi moga komsiju Djoku.

raja

09.08.2018 17:42

Danas sam malo gledao reprizu Zadruge i bio užasnut Slobinom i okrutnošću prema tebi.Dok ti ridaš od bola, /bila rasprava oko tvoje operacije/, on i Luna se sadistički cere i seire. Mandov je zaslužio, pored razvoda, i kofu fekalija da mu sipaš na glavu.

Iva

09.08.2018 20:13

Nije Sloba bio covek za nju,previse je mekan,to smo videli kad je izbila tuca izmedju njih,njoj treba starinski monak da joj ne padne na pamet da se skida gola i da sa 29g izigrava neku zvezdu,kome ce takva slavu da slavi?jel onako obucena ko na prvom spotu?veliki sam protivnik nasilja ali ovoj stvarno treba neki da je nauci kako treba postovati muza,jer nije imala od koga da nauci

Miki

09.08.2018 22:38

Kija i iskrenost!? To su dva pojma koja se nikad ne sreću u galsksiji. Slobodane, dobro da si to smeće išno od sebe. Sad je drži što dalje i ne osvrći se . Ignor. Gledaj da se oženiš, napraviš porodicu i sa neko ženom što pre izrodiš decu. Ova je krenula putem.....dobro pozatim i završiće kao nejveći propalitet. Krajnja stanica joj je Mimi Oro, Maca Diskrecija i slične. Još ovi neki koji joj smišljeno laskaju da je neka pojava - da je izdrdaju i ćao zdravo. Nema je više na mapi.

Zindija

11.08.2018 20:36

@Miki - Bravo Miki.Vas dvoje ste debelo prolupali.Ne znate osnovna pravil a ljudskosti,pristojnosti, a kamoli bračnog života i zajedništva,zato ste se i raspali.Kakve su to gluposti u stilu "biću joj/mu podrška".Kakva podrška kad se veza raskine i brak razvede?Tu se stavlja tačka i zatvori knjiga za sva vremena,da bi mogli čistog srca ući u neku novu vezu.Šta vi mislite,da će bilo koja druga devojka/momak da vas pusti da se ĉujete, ili,još gore, viđate sa bivšom/bivšim?Hahah,pa,neće,jer život nije ameri

Ccc

10.08.2018 02:55

Trpeli su i trpe samo svi oko ove. Pa i mi. Dok ne pocne zadruga 2

kisko

10.08.2018 10:12

Kijini fanovi vise nece slusati Slobu. I ne treba.

mIKI

11.08.2018 20:31

@kisko - HA HAHAHA ZABOLI GA..... ON TOLIKO FANOVA IMA JER JE VRHUNSKI PEVAČ. uveliko hoda uhodanim putevima estrade, da ne može da oatlja posao... Jednostvno vrh je u sruci. Njegoa privatnost je jsamonjegoa lična stvar. Koji će mu moj ova lujka.... Oni su dva rzaličita sveat i nikada brak nisu ni imali...sve je bil laž.....