Kija Kockar
Dejan Briza/Alo!
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Njih dvoje su gostovali u emisiji "Zadruga - narod pita" na televiziji Pink i sve vreme su se ignorisali.

Oni se pre emisije nisu ni pozdravili iako su sedeli u istoj šminkernici. Kada su sišli u studio, kurtoazno su pred voditeljem pružili jedno drugom ruku, ali nisu progovarali.

"U emisiji je delovalo kao da privatno razgovaraju bez obzira na to što su se povremeno prozivali. Međutim, oni ni jednu jedinu reč nisu progovorili kada se kamere ugase. Tokom reklama oboje su gledali u svoje telefone. Kristina je bila veoma rezervisana, nijednom ga nije ni pogledala. Sloba se dopisivao sa nekim, smeškao se i pravio se kao da ne primećuje svoju ženu. Potpuno čudna i bolesna situacija. Oni kao da se mrze, ne mogu očima da se gledaju. Bukvalno nijednu reč nisu progovorili", rekao je izvor koji se našao u studiju.

Čim je emisija oko dva sata posle ponoći završena, Kristina je izletela iz televizije Pink ni ne pozdravivši se sa Slobom:

"Kija se srdačno pozdravila sa voditeljem i posle toga je brzinom svetlosti napustila zgradu. Radanović se malo zadržao, kako da je namerno izbegavao da je sretne napolju. Popričao je sa nekim ljudima koji su bili u studiju i tek kada je bio siguran da je njegova žena otišla i on je krenuo kući", dodao je sagovornik.

On dodaje da mu nije jasno zašto oni insistriraju da se vide da bi Sloba potpisao papire za razvod:

"Njihova netrpeljivost je očigledna i ne znam zašto uopšte muče sebe i insistiraju da se još jednom vide pre nego što on potpiše papire. Samo se nadam da taj njihov susret neće proći kao ova emisija", priznao je izvor.

Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Kockareva je u emisiji rekla da sa mužem želi da se sastane pred razvod kako bi mogla da mu kaže sve što oseća:

"Želimo da popričamo i da se isvađamo. Nisam baš sigurna da u svakom trenutku mogu normalno da razgovaram sa njim", rekla je Kija, dok je pevač tvrdio da bi mogao normalno da priča sa njom, iako ju je u pauzama emisije kulirao:

"Ja sam se uvek trudio da razgovaram normalno sa njom. Što se mene tiče, možemo i posle tog potpisa da razgovaramo i da se pogledamo u oči. Možda smo jedno drugom i prećutali nešto tamo, pred kamerama, a možda i nismo", bio je zagonetan Slobodan.

Kija Kockar i Sloba Radanović

Screenshoot

Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Komentari (16)

Igor

10.07.2018 21:12

Kija je jos u Zadruzi kazala da mu je pruzila drugu i da on ne ocekuje trecu sansu! u skladu sa tim se i ponasa! Nego,on mi nikako nije jasan, Kija ga je otpilila, ne znam sto zateze.

nina

10.07.2018 21:15

Ajde, bre Slobodane Vidis da te Kija vise ne zarezuje , potpisuj to i cao ti, papadjenja Kija, samo napred !

lola

10.07.2018 21:18

A sta treba posle svega? Da caska sa njim uz kaficu? Bezi draga Kija i ne okreci se.

???

10.07.2018 21:30

Glume " zrtvu " i " bezosecajnog muza preljubnika" da bi opravdali dobijene nagrade. Inace , daljim glumatanjem kupuju vreme za razvod , a onda ce shvatiti " da ne mogu jedno bez drugog " . Dok je " ovaca " , za manipulatore ce biti novaca , kaze poslovica stara.

???

10.07.2018 21:34

To oni glume. A posle izvesnog vremena ce svima pokazati da su stvoreni jedno za drugo. Ha, ha, ha. Stara poslovica kaze :" dok je ovaca , za lazove ce biti novaca "!

za NAJBOLJU

10.07.2018 22:27

U tvojim očima ljubav stanuje,Predugo tražio sam je.I prvi puta znam, u to sam siguran,Da si ti žena za mene !

Milance

10.07.2018 23:36

Verujem u ovaj naslov,ko bi normalan mogao podneti Kiju Zmiju...

Milan

11.07.2018 00:11

@Milance - Moja Milance ne diraj mi gustera sto ti ga utepa.

Zuti

11.07.2018 00:18

Slobe je ustalnoj telefonskoj vezi sa Lunom. I njegovi roditelji. On je jos nije otkacio. Sta on hoce? Da li on zna sta hoce? Hoce li harem? Hoce li i Anabelu i Nadezdu?

Djoka

11.07.2018 00:23

Sloba da javi kad prekine sve veze sa Lunom. Tek onda moze, zajedno sa roditeljima, da moli Kiju da im sve oprosti.

Dragojlo

11.07.2018 06:58

@Djoka - Ti imaš problem sa sobom očigledno. Zna Sloba vrlo dobro šta će da radi sa njom, daje ne vidi više nikad uživotu, a pre toga će da se rzede. Žena koja širi noge gde stigne, u sigrnone trea. Ako misliš da je dobra vodi je kui da ti ulepša život...hahah

Djoka

11.07.2018 21:34

@Djoka - @.Dragojlo.@ .... Vazi se. Ja vodim kuci Kiju a ti vodis kuci Lunu. Pa da uzivamo. Srecno!

nik

11.07.2018 00:40

I tokom emisije se videlo da Sloba ne moze ocima da je gleda i da je ne podnosi

Siniša

11.07.2018 23:35

O kako je ružna u prirodi. Izgleda 10 godina starije. Sreća u filtere i fotoshopove.

Djoka

12.07.2018 12:38

@Siniša - Kija je najlepsa zadrugarka. U anketi najlepsa i najzgodnija zadrugarka u kupacem kostimu na bazenu pobedila Kija sa 75%.