ZAIGRALA SE DECA Kija ćuti, Filipe bar ti reci istinu o seksu!

Već nekoliko dana "Zadruga" bruji zbog navodnog seksa Filipa Đukića i Kristine Kije Kockar u kupatilu hotelske sobe.

Kija i Filip
Kija i Filip, Foto: Screenshoot Youtube

Kija je rekla da ne želi ništa da kaže, i da je Filip taj koji bi trebalo da objasni sve. Đukić je zatim rekao da mu je svega dosta i besno je izašao iz prostorije. Kad se svi dokazi saberu, od seksa nije bilo ništa, a najverovatnije je Kija samo htela da pomogne drugu, kako bi on ponovo osvojio Mariju Anu Smiljanić, koja je poludela od ljubomore zbog Kije. To se jutros i dogodilo - Filip i Marija Ana su se ljubili u krevetu.

- Sad je sve jasno, Filip je molio Kiju da glume sve pod jorganom da bi Mariju Anu napravio ljubomornom, to je njemu išlo u prilog a Kiji ne, ali je kao prijateljica pristala i zato se ona naljutila i stalno ponavlja, pitajte Filipa ako on hoće da kaže... a i on sam reče na početku, možda je sve ovo dogovoreno da bi se baš vi pitali... Marko joj rekao da to više ne radi, jer kanali sebe. U kupatilu nije bilo ničega. Filip se sinoć napolju zakleo Ana Mariji da mu se Kija uopšte ne sviđa da bi je j...o, a Kija je malopre rekla Miljkovicu i Krunićki da ona i Filip znaju zbog čega su napravili tu igru i da mu je zbog toga rekla za stolom da on prvi to kaže, ali on nije hteo - glasi samo jedan od komentara na društvenim mrežama, piše Srbija danas.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Igor
  01/02/2018 - 20:08
  Pregledali programeri, niceg nije bilo. Fica je bio u rasulu, posebno psihicki, i jedino sto je bio razgovor. To je istina.Dakle, namesta Produkcija,radi gledanosti. WC su sredili Janjus i Ana,koji su bili pre njih. Samo tako teski ljudi,mogu to napraviti,ako je napravljeno.Ovo dvoje picopevaca,nije oglo,jer niceg i nije bilo. Anabela je rekla,nije bilo,ali neka se pise. To je dokaz. Procitajte ljudi, i ostale poruke,kako hoce da unisti Kiju. juce sve izaslo.Komentar
 • Korisnik: kome duzme prase
  01/02/2018 - 17:43
  e sad ne moram da gledam sledeću epizodu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi