Kristina Kockar
Instagram
Kristina Kockar

Instagram

Kristina Kockar, Foto: Instagram

 

Pobednica "Zadruge" Kristina Kockar šokirala je svojim priznanjem da želi da se ljubi "sa jezikom" sa našom popularnom pevačicom.

Kija je za početak priznala da se nekoliko puta već ljubila sa pripadnicama lepšeg pola.

- U prošlosti sam se nekoliko puta u šali poljubila sa ženskom osobom, onako na "blic", ali nikada nisam iskusila pravi francuski poljubac sa devojkom. Iskreno, volela bih da to uradim sa Milicom Pavlović, ona mi je super! S njom bih probala taj prvi pravi ženski poljubac, s jezikom - priznala je ona.

Inače, bivša zadrugarka je sa Radanovićem gostovala u emisiji "Narod pita", a Sloba je ovu priliku iskoristio da kaže svima kako je dobio neprijatne poruke od Kijinih fanova. On je naveo da mu je u poštanskom sandučetu ostavljena slika na kojoj su mu precrtane oči.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Privatna arhiva

Pevač je apelovao da to prestane, pa naveo da ne želi ni da se njegovi fanovi obraćaju Kristini sa nepoštovanjem niti da se dešavaju rasprave, što je Kiju izrevoltiralo pa mu je odbrusila.

- Ne moraš mene da braniš Slobodane, slobodno možeš da braniš Lunu, ja umem sama da se odbranim - rekla je ljutito Kija.

 

Komentari (4)

Kija blamage

09.07.2018 13:32

Univerzum i ljudska glupost su beskonačni. Evo joše jednog živog dokaza.

Cagiva

09.07.2018 15:31

Svetica ostaje svetica.

Jevdokija

09.07.2018 16:21

Dvolicna zenetino ajde teraj s kim hoces samo ne smaraj, prevarena mukice, xoxoxox