Anabela Atijas i Dušan Radanović
Sonja Andrić/Alo!
Milan Milošević

Youtube printscreen

Milan Milošević, Foto: Youtube printscreen

Milan Milošević objasnio je zašto je zgrožen ponašanjem Slobinih roditelja, posebno njegovog oca, koji prilikom ulaska u Belu kuću nije tadašnju snajku ni pozdravio kako dolikuje.

"Da li Slobini roditelji slave kod kuće ja zaista ne znam, ali siguran sam da je njima drago što Kristina više nije deo te porodice. Oni su to i pokazali. Prisustvovao sam situaciji kada je Slobin otac za praznike ušao u Belu kuću, kada mu je Kristina pružila ruku a on je opsovao. Da ne pričam o onome što se kasnije dešavalo, kada je Kiju ispred zgrade u Šimanovcima nazao ku*veštijom, u finalnoj noći kada je pobedila. Ja smatram da je trebalo da odu što dalje od svih i stvore porodicu", rekao je on u emisiji "Zadrugari - narod pita".

Milan je naglasio da mu se ne dopada to što su se roditelji umešali u odnos dece, te što im nisu dozvolili da sami donose svoje životne i bračne odluke.

Komentari (12)

m

10.08.2018 19:14

Strasno kako je Slobin otac PROST! Ni jedan roditelj se ne treba mesati deci u brak. Ovo sto su Slobini roditelji radili je necuveno!Slati torte svalerki, primati, svalerku u kucu , ponizavati zakonitu snaju pa to je strasno. Moji bi roditelji svaku ljubavnicu izbacili iz kuce iz postovanja prema snaji i sinu i nikada nebi bili uzrok razvoda braka. Ako nebi mirili, svadjali sigurno nebi!Ovakvo ponasanje roditelja ja u zivotu nisam videla! Strasno!

Dragica

10.08.2018 23:26

@m - Niste li malo preterali sa osudama roditelja koji bi kao i svaki drugi zeleli da im je sin srecan. Da ga neko voli delima a ne recima. Imam sina ali ni Kiju ni Lunu nebih za snaju. Hocu snaju koja ce da voli mog sina. A kad ga iskreno voli nece ga sekirati ako sam ja kao svekrva nesto rekla. Odbijace mi na moje godine. A sa mojim sinom ce da se voli. I moj sin ce tad u nju gledati kao u boga.

Lana

11.08.2018 10:27

@m - @Dragica - treba da Slobine roditelje bude sramota! Kija je od njega napravila coveka i pomogla mu da dokaze svoj pevacki talenat, inace bi pevao po birtijama.

gasa

10.08.2018 19:17

napio ga gagi nebi to dule nikad.

buba

10.08.2018 21:16

Slobin otac je jedno zlo..pakosni matorac...a nista bolje nije ni majka vestica...i ja imam dve snaje ali ih volim i postujem kao da su moje cerke...

Badza kostolomac presretac

10.08.2018 22:56

Naj gore od svega je sto se cuje samo.jedna strana i donose se misljenja.Cujte i Slobinu rodbinu i videcete da oni drugacije kazu.Nece roditelj tek tako da bude protiv snahe da tu nema necega zesceg.Sloba to zna i ne zeli da kaze javno.Prema tome nemojmo se mesati u te skakljive teme nek sami odluce

mila

12.08.2018 15:23

@Badza kostolomac presretac - Culi smo i Slobinu rodbinu, pa smo tako i zakljucili da su svi oni olosi, sa sve tortama sa svadbe...a i on je jedan od njih...

Branko

11.08.2018 08:40

I? Šta. Ispostavilo se da je čovek u pravu.

Mićo

11.08.2018 09:23

Dule j živ legenda.Malo je dobila šta je zaslužila.O kakvom baku pričate.Oni ga nisu ni imali. Sve je bilo afrsa. Ni ljubvi obotrane, ni jpoštoanaj ni uvažavanja, samo prevare, laži i manipulacijie. . Komentarišu ljudi koji s uočigledno manje inteliencije,neupućeni i ne znaju suštinu stvari. Taj "brak" kratak je bio skalamerija...Čisto foliranje...Lažna žena, lažni brak.lažni moral.....

mirjana

11.08.2018 12:17

SLOBO, postani muskarac sa STAVOM! Ako volis KIJU priznaj JAVNO jer si je JAVNO i ponizio! Priznaj da tvoji roditelji nisu u pravu, da je KIJA DRAGULJ i da li je volis? Mi volimo KIJU i koga god izabere mi cemo je podrzati ! Moras priznati da je tvoja porodica mnogo neprosvecena i mislim debelo iskoristena od losih Djogaja!

stanoje

11.08.2018 20:03

@mirjana - Ne jblavite,Da je voli to i izjavio.Ne silujt jviše čoveka. igurnose ne birzveo da jejdrugačijasituacij.Ko mož d voi ženu koja konstantno vara.... koija ga otcenjuje iomlaovžava i dalje... Ne lupetaje jpo portalim više, muka nam je svima. Mladić nastavlja jsvoj životni jputi normalno j d će naći devojku koju će ožniti i koja će mu rdjati decu. .Ti ako je voliš udomi j u svojjj rodbini da ih usreći.... .

Duška

11.08.2018 20:07

Moram da registrujem sledeće čitam komentare po portalima i ne mogu da dođem k sebi kad vidim koliko su Kristinini fanovi puni zlobe, mržnje, primitivni, maliciozni, nekulturni i prosti. Takav prostakluk i primitivizam se dugo nije video . Ona glumatala,folirala,se, manipulisala i izigrava žrtvu “ucveljene žene”, to je jasno svakom normalnom čoveku, ali je neverovatna količina primitivizma koji ona podsticala takvim ponašanjem. Narode, da li ste normalni?