Zorica Marković
e-stock/Miloš Rafailović
Zorica Marković

e-stock/Miloš Rafailović

Zorica Marković, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Zorica Marković važi za ženu bez dlake na jeziku. Ona svoje mišljenje uvek javno kaže, a rešila je i da ne podrži prevaru u rijalitiju, već je stala na stranu Kije Kockar.

Anabeli Atijas je zasmetalo što je Zorica s vremena na vreme bila i u sukobu sa Lunom Đogani, pa je od Zorice napravila neprijatelja.

Zorica je rešila da tuži Anabelu zbog izgovorenih stvari u jednom spornom snimku koji je osvanuo na Instagramu, a za koji Zorica tvrdi da nema ni trunke istine.

Na pitanje voditeljke da li su se one nekada srele oči u oči kako bi popričale o tome, Zorica je odmah odgovorila da se to nikako neće desiti.

- Kad joj je bilo najteže, Luna je pala na moje grudi i plakala. Kako da gurnem dete, bre - rekla je između ostalog Zorica.

Poslušajte šta je dovelo do sukoba pevačica i šta će markovićeva uraditi.

 

 

Komentari (5)

Seli

06.07.2018 09:52

Zorice Kako te nije sramota, non stop si bila peptic Lune, a stitila si Kiju, Kako je Kija sve lagala I folirala od samog pocetka

Dača

06.07.2018 16:04

@Seli - Nije problem stati na nečiju stranu i podržati ga , sve je to legitimno ali onako vređanje i pljuvanje na nacionalnoj osnovi je nedopustivo ! U ovom slučaju Zorica se drži devize " dršte lopova " i baca prašinu u oči pokušavajući sebe da opere a to joj može uspeti samo kod plitkih i naivnih ...

Melanija Rouz

06.07.2018 10:20

Ma dobro to, nego Zorica nije kazala kada ona odlazi u Vel Britaniju. U London. Pre ulaska u zadrugu se hvalila na pasja kola da je dobila poziv da učestvuje u jednom britanskom rijalitiju. JEDINA SA BALKANA. Jer ona tako i tolko vredi, pa su nju jedinu pozvali. Upisala je i časove engleskog. Šta je bilo na kraju s tim? Ja sam mislila da je ona u zdrugu ušla samo da prekrati vreme do odlaska u Loundon. Pa nije valda i ta vest bila prc-parada. Kao i sve drugo.

Meli

08.07.2018 13:06

@Melanija Rouz - Zorica se zezala.

Nenad

06.07.2018 12:17

Tuzi Zoko, nego sta?! Razija je nakupila jos dodatnih poena za tuzbe, vreme ce pokazati!..