Aleksandra Subotić
E stock
Aleksandra Subotić

E stock

Aleksandra Subotić, Foto: E stock

"Ja sam sa svojom priajteljicom i njenim dvogodišnjem detetom krenula do tržnog centra u Kaluđerici. Ja sam dete vodila za ruku, svratili smo do trafike, kada sma krenula da izlazm, pojavio se mali crveni auto u kom su bila dva muškarca. Vozač je bio Aleksandar Čabarkapa, do njega je bio neki njegov prijatelj kog nikada nisam videla u životu. Počeo je da me prozva da sam ku*va, ološ, da mi je*e jater, počeo je da me napada jer sam ja u jednom trenutku rekla kada je mom ocu zapaljeno imanje, da ću otvoriti usta i da znam šta je on radio i čime se bavi jer ja sam živela s njim.

Aleksandra Subotić

E stock/Rajko Ristić

Aleksandra Subotić, Foto: E stock/Rajko Ristić

Ja sam prišla kolima, ja jesam njemu odbrusila ali ja sam se nadala da će njemu biti super to što se izvikao, misli da je ispao mangup. Njemu to nije bilo dovljno, ja sam se osećala naprljavije jer me je doslovce skinuo golu pred njim i pred još jednim muškarcem. On je mene izgrebao po celim grudima. Povukao me za majicu, pljunuo me u lice i udario mi šamar", rekla je Aleksandra i dodala da je imala potres mozga od silnih udaraca.

"Ostavio me je u ulici kada sam počela da povraćam. Meni su radili CTG glave, na njemu ne može da se vidi da li je bilo potres mozga ali iz Urgentnog centra sumnjaju na to, da je bio blaži potres mozga zbog silnih udaraca u glavu. Na kraju krajeva, on je bivši profesionalni bokser i ako neko zna da udari, zna on. Prvo su mi snimali vrat, od udaraca ne mogu da pomerim vrat. Boli me cela vilica, izgrebane su mi uši. Imam odertoine po rukama, jagodica mi je trnula, ništa nisam osetila, užasno me bolela glava, uši su mi bile zapušene", kaže bivša rijaliti zvezda i dodaje da se ne oseća sigurno.

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

"Ja se plašim za svoju sigurnost i sigurnost svog deteta. Ako ti neko kaže da će ti pucati u glavi, ako ti neko kaže da može da ti otme dete kada mu padne na pamet, ne znam kako se ne plašati.

Moja pordica, moj verenik i budući suprug smatraju da je bezbednije da budem u Novom Sadu. Hoću da tražim zabranu prilaska, hoću da ga tužim, to je fizičko i mentalno maltertanje, mene taj čovek ne ostavlja na miru!" kaže Aleksandra. U nastavku možete videti njene povrede.

Komentari (25)

Petra

31.07.2018 10:27

I? Šta će preduzeti državni organi? Niko, ali niko, nema pravo ovako da se iživljava, kakva god da je devojka. Užas!!!

Ja

31.07.2018 11:37

@Petra - Pa i ona se izivljava! Kakvo je ovo oblacenje, kakvo ponasanje?Ovo nekome majka? Znala je da siri noge maminom decku, pa sad kuku lele! Brine kao za oca, a sramoti tog oca najstrasnije. Umesto da ode u policiju pa da isprica sta zna, ona se naginje kriminalcima kroz prozor od kola! Verovatno to cesto i radi!

Petra

31.07.2018 14:59

@Petra - Šta god, nema opravdanje za batine, da li ste realni?!? Gde ja to živim?!? Čitam komentare i ne mogu da verujem...

marko

31.07.2018 16:38

@Petra - Tako je. Kakav je to muskarc, i kakav kriminalac da silu pokazuje na djevojci.. On je olos i obicna jajara.

m...

31.07.2018 18:40

@Petra - Petra nema opravdanja,ali koji je đavo gonio da krene prema njegovom autu i svađa se sa njim držeći detence za ručicu,nisu li mogle ona ili drugarica zvati policiju i reći da je prati i preti,sve bi bilo drugačije,nije to morala proći šta je prošla.ONA JE DOŠLA DO NJEGA iako je kako kaže pretio,zašto?Kako je on i rekao,tučnjavu su zabeležile kamere i videće se ko je koga prvi udario,ko je kriv sve jedno je, nasilje ne opravdavam ona je izvukla deblji kraj bespotrebno.

ceca

31.07.2018 10:41

Sad udario samar pa onda silni udarci...i dta je na kraju bilo???

ASemjonov

31.07.2018 11:20

@ceca - Ovaj tip svakako nije neki uzoran gradjanin ali ono sto g.Subotic prica uopste ne zvuci verodostojno i nedsvosmisleno.

ZZZ

31.07.2018 10:46

MA TO SU CUKELE,CITAVA PORODICA KOJA BI SVE URADILA ZA TRENUTAK SLAVE INARAVNO LOVU

kacadule

31.07.2018 11:19

Za ovokve stvari nema opravdanja, ipak je ona necija cerka ,i tu pored milicije , otac moze da mu sudi !!

Ivana

31.07.2018 13:03

Kad si znala kod je I sta je treba last si da drzis usta zatvorena a ne da pretis u vezi njega,jester da the malo izudarao ali kao i uvek mora da malo slazes pa da preuvelicas kako te je prebio a da je to stvarno tako bila bi odavno u bolnicu

Mima

31.07.2018 13:15

Eto sta se desava kada se povedete za trendom da su kriminalci idealni muzevi; Zna se ko ih rehabilitovao svojim pesmama.Bilo je vreme ratista; vreme iskrivljenih moralnih vrednosti,ipak baba joj je uciteljica,deda novinar,trebali su prvo vaspitati cerku i svega ovog ne bi bilo!

Mile

31.07.2018 13:26

Znaci ipak je ona njega prva izazivala i prisla autu. Da je on nju prvi napao, kako je u pocetku pricala, vec bi on bio iza resetaka s obzirom na njegov dosije.

boki

31.07.2018 13:32

dobitna kombinacija publiciteta,ujed komarca,jedna posekotinica i jedan udarac u vrata(blaze prirode) i optuziti da je taj i taj pretukao a kragna pa kragnu svako moze dobiti zna se i kako...kad je neko pretucen zna se kako izgleda a ovo...

kaya

31.07.2018 13:44

Aleksandra,cuvaj se i slusaj verenika..Budi jaka,policija zna svoj posao..samo slusaj verenika..i skloni malu skroz iz Beograda..Mislim da ih boli tvoj licni uspeh i sto si se vratila na pravi put..kako bi bilo dobro da zavisis od njih..e,ima Boga,draga moja..skloni se i poslusaj verenika..boljeg i pametnijeg momka nisi mogla da nadjes,a to je Bozja nagrada..rodi mu dosta dece,zapocnite neki licni biznis,daleko od svih..otac i stric nek preuzmu brigu za sve...

Ja

31.07.2018 14:59

@kaya - Nagrada za sta, bolesna zeno?

maki

31.07.2018 16:36

@kaya - Zar se nisu vencali? Kako muz postaje verenik? Verenik je taman toliko koliko je bio i muz. Ne verujem kome ovaj narod daje podrsku! Zbogom pameti!

imam silu

31.07.2018 14:04

čovjek se samo branio od lude žene...da je ona normalna nebi na grudi 6 stavila silikone 7....za koga ??? koga to pali???maa sve laže čovječe....kad je čula da Čabarkapica ulazi u rijaliti i da mu daju 120.000eu eee tad je ona poludila....Aleksandri daju škodu i snimiće pesmu....bićeee pevačicaaa....hihihihii....aaajjjj mala ne napadaj ljude po cesti...razumeš....odi kod svog dečkića i sanjajte snove..bralleee...ošš joššš mralleee...

Ja

31.07.2018 15:02

Petra Da citas s razumevanjem, videla bi da niko ne opravdava batine, ali niko normalan ne opravdava ni jednog zenskog skota koji prosto bruka ceo zenski rod! Mogu samo da je brane njoj slicne! Zelim ti takvu cerku, pa da komentarisemo sve u 16!

GLUMICA

31.07.2018 16:54

@Ja - ne kuni da ti se ne bi vratilo.....ne dao Bog nikome da zivis i odrastas kao Aleksandra...napustena,sa kriminalcima i ocem narkomanom...majka koja je u pubertetu ostavlja svom svaleru...ne dao Bog niko da ima takvo detinjstvo i devojastvo

marko

31.07.2018 16:39

Bravo Petra... Niko nema pravo da je bije sta god i ko god ona da je. Stop nasilju.

ms

31.07.2018 16:48

Pih, SRAMOTA za zenski rod. Fuj!

resa

31.07.2018 16:55

uzeleo see skinuo.

David

31.07.2018 17:49

Fino dete...

Marina

01.08.2018 10:02

Ova devojka je do sada toliko puta slagala da svaku vest koju procitam o njoj ja primam sa nepoverenjem i rezervom.Vrlo je ubedljiva kada laze,to smo takodje imali priliku da vidimo.Naravno da niko nikog nema pravo da tuce i da je za svaku osudu ako se to stvarno i desilo.Sa druge strane posmatrano,ona zna ko je on i na sta je sve spreman.Cemu onda prilazenje kolima i izazivanje takvog lika.Devojka je krajnje problematicnog ponasanja,a sto se tice izgleda svakim danom sve vise podseca na kecerku

Mima

02.08.2018 16:00

Taj je napravio dete maloletnoj Aleksandri,dok joj je mama bila u rialitiju.Zbog toga je trebao u zatvor Sator ide,a ona da skloni dete, uz pomoc babe i dede,da zavrsi skolu i posle 20 da se uda.Ona je drugi razred srednje skole bila!