Dobila velike pare:  Jelena Golubović
Milan Ilić
Dobila velike pare:  Jelena Golubović
Dobila velike pare: Jelena Golubović, Foto: Milan Ilić

To ukazuje da je ova rijaliti zvezda u prethodnom periodu zaradila koliko prosečan radnik naše zemlje za polovinu svog radnog staža.

Ljubitelji televizijskog programa skoro da ne mogu da pobegnu od rediteljke koja se u martu ove godine uselila u vilu “Parova” na Televiziji “Hepi”, gde je osvojila drugo mesto i nagradu od 25.000 evra. Ona je otkrila da je, pored novčane nagrade, za boravak u luksuznoj vili dobila i honorar u vrednosti od 10.000 evra. Samo nekoliko dana nakon što je izašla iz ovog rijalitija, Jelena se uselila u “Maldive”, koji su se od jula prikazivali na istoj televiziji. Uz nedeljni honorar od 400 evra, budžet je uvećala za oko 4.000 evra. Jeleni ni to nije bilo dosta, pa se već u septembru ponovo uselila u vilu “Parova”, gde je u drugoj sezoni za kraći boravak dobila 10.000 evra. Iako je iz ovog rijalitija pobegla, činilo se kao da je odlučila da se posveti malo životu bez kamera, ali to je očigledno bila samo fatamorgana.

Pre odlaska na farmu novac zakopala u šumi
Pre odlaska na farmu novac zakopala u šumi, Foto: printskrin TV Pink

 

Golubovićeva se ubrzo ponovo vratila na male ekrane, a ovog puta je samo promenila frekvenciju. Nakon što je iz rijalitija “Farma” izbačen Kristijan Golubović, njoj je već sutradan stigao poziv sa Televizije “Pink”. Kako su joj već dugovali 40.000 evra od nagrade koju je osvojila u njihovom prvom serijalu, njen uslov za ulazak na imanje u Lisoviću bio je da joj se zaostali dug isplati. Osim što su joj ispunjeni uslovi u tom smislu, ona je dodatno za mesec dana boravka na imanju dobila 10.000 evra. Golubovićeva, koja je za devet meseci dobila 100.000 evra, jedino što je izgubila jeste privatan život.


- Imam dečka, ali ne mogu o njemu da pričam jer više nisam sigurna šta se dešava s nama. Kako da ga viđam kada sam ja poslednjih skoro godinu dana u rijalitiju. Ne izlazim ljudima iz televizora, ali šta da radim. Ovo je sada moj posao - kroz osmeh je priznala Jelena svesna da je postala mediokritet, ali i da je zaradila dovoljno da obezbedi sebi vikendicu o kojoj toliko priča. Inače, pre nego što je ušla u “Farmu”, Jelena je pare zakopala u šumi, što je snimila i ekipa “Paparaco lova”.

 

Život Jelene Golubović u brojkama

rijaliti vremenski period zarada u evrima
„Parovi“ od marta do juna 35.000
„Maldivi“ jul oko 4.000
„Parovi“ od septembra do novembra 10.000
„Farma“ decembar 50.000

Komentari (6)

Nije kako izgleda

07.12.2015 21:46

Jelena je sve samo ne mediokritet. Ovih 50.000 sa Farme je davno zaradila i tu ulazi i 10.000 za emisiju sa Vendi. Iz poslednjih Parova nije uzela jos ni dinara, ali svakako nece dobiti 10.000 jer je ubedljivo najvise kaznjavana i pored fizickog nasilja koje je pretrpela. Neko se dosetio da je kaznjava za "verbalne provokacije", sto nije zabelezeno u istoriji rijalitija. Da ne govorim koliko novca od svega je otislo na ime poreza.

lili

07.12.2015 22:02

@Nije kako izgleda - Letos je obisla Njujork,portoriko,Sri Lankui odsedala u hotelima. Po izlaskuiz parova za 20 dana obisla je Zlatibor,neko etnoselo i bila u hotelu u Budvi. Da li mislis da se sve to placa kokosom ili.....?

GLUMICA

07.12.2015 22:27

@Nije kako izgleda - jELENA JE OLOS I ZLA OSOBA A O PROFESIJI DA NE GOVORIM........OBICNA SMARACICA POZNATIH (KAO ONA NISLIJKA IZ PAROVA) mesto joj u nekoj ustanovi a ne na TV kao i vecini u rijaliti programima ajd oladi mamaice

Maki

07.12.2015 21:54

Zakopala se ona sama u rijalitijima, jer godinice lete, a baka i mama neće večno da joj donose kafu u krevet! Niti kučeta, niti mačeta, niti deteta, niti ljubavi, samo krediti i zelenaši kojima mora da da sav zaradjeni novac, ali to je njen izbor, pa neka je!

Milica

07.12.2015 22:04

Ma dajte ljudi, nije stvarno zakopala pare u šumi. Ovo ste napisali tako da me ne bi čudilo da nagrnu "pronalazači" para u posetu Zvezdarske šume.

DANIJEL MITROVIC

07.12.2015 23:27

KAKVA PLATA 44.000 DINARA U SRBIJI JE PLATA 15 HILJADE DINARA U OVLASCENIM FIRMAMA KO JOS OVDE IMA PLATU 44,HILJADE DINARA STA VI PRICATE U LUNI JE PLATA 15 HILJADA DINARA A NJIHOVA SAMO 1 ODECA JE 40 HILJADA A RADNICI DOBIJAJU PO 20 I 15 HILJADA