Ivan Marinković
J.I./Alo!
Ivan Marinković

J.I./Alo!

Ivan Marinković, Foto: J.I./Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Danima se pisalo o tuči u kojoj ti je navodno polomljeno rebro i izbijena su ti tri zuba. Koliko u svemu tome ima istine?

Zabuna je nastala i u vezi s tim ko ti je naneo te povrede. Publika je videla tvoju tuču sa Bakijem, ali ti tvrdiš da ti je rebro polomio Mastor. Kako to?

- Na snimku koji je pušten ne vidi se da me je Baki udario onako monstruozno kao što je to uživo izgledalo. Iako su udarci bili krvnički, znam da mi on nije slomio rebro, jer me nije udario u taj deo tela. Sa Mastorom sam imao raspravu koja je prešla u fizički kontakt i koja se desila neposredno pre tuče sa Bakijem. Zbog toga mislim da mi je Mastor naneo povrede, a ne Baki.

Ivan Marinković

J.I./Alo!

Ivan Marinković, Foto: J.I./Alo!

Pevačica Goca Tržan je navodno morala da se iseli iz vašeg zajedničkog stana jer nije mogla da isplati rate za kredit koji ste zajedno podigli. Šta će se dalje dešavati sa tim stanom i kakve ti obaveze imaš prema banci?

Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Miljana i Zola, Foto: Screenshoot Youtube

Tvoja bivša devojka Miljana Kulić se verila sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je otpočela vezu u „Zadruzi“. Šta ti misliš o tome?

- Miljana je poznata po tome da juri i proganja muškarce, a to je radila i sa mnom. Voleo bih da se skrasi sa Zolom i da konačno bude srećna. Barem će mene spasti, zaista joj želim sve najbolje.

Ukoliko dođe do njihove svadbe, kako ćeš reagovati ako Zola izrazi želju da usvoji malog Željka, tim pre što njih dvoje o tome govore?

- Ne znam šta bih mogao da uradim ukoliko Miljana upiše Zolu kao Željkovog zakonskog staratelja? Od tog njenog poteza će zavisiti i kakav će biti naš odnos, jer se ja u suštini ništa ne pitam. Ne mogu da steknem mogućnost da budem otac, a smatram da je tako bolje. Bolje je da Željko ne bude moj sin.

Kako misliš „ne možeš“? Možeš da insistiraš na DNK testu i da na taj način utvrdiš da li si otac malog Željka. Planiraš li to da uradiš?

- Na kraju sam ipak odlučio da ne želim da radim DNK test. Još nisam spreman da budem Željkov zakonski otac, jer mi je zasmetalo to što je Miljana u njegov rodni list pod stavkom „ime oca“ upisala „nepoznato“.