Miljana Kulić i Ivan Marinković
Foto Alo!
Miljana Kulić i Ivan Marinković

Foto Alo!

Miljana Kulić i Ivan Marinković, Foto: Foto Alo!

Miljana je dospela u drugo stanje u vili "Parova", tvrdeći da je otac njenog deteta Ivan Marinković, a nakon toga prešla je u konkurentski rijaliti, "Zadrugu", gde su gledaoci imali priliku da posmatraju kako njen stomak iz meseca u mesec raste.

Ivan Marinković dospeo je do finala "Parova" i zauzeo sedmo mesto, a veče je osim superfinala obeležio i poziv Miljane Kulić koja se uključila putem telefona u vilu i ponovila ono što je u javnosti već ranije najavila.

Ona je objasnila da ne želi više ni da čuje za Ivana, tvrdeći da će obaviti DNK test ukoliko on to bude tražio, i da će u tom slučaju on morati da plaća alimentaciju za dete. Ivan je u noći superfinala prvi put čuo ove reči, a nakon njegovog izbacivanja iz vile, otkrio je koji će biti njegovi prvi koraci što se tiče ove situacije.

- Čim se ujutru probudim, odmah ću pozvati Miljanu, da bih pričao sa njom. Sumnjam da je dete moje, jer je Miljana izlazila iz vile u spoljni svet, i mogla je i tamo da zatrudni sa nekim drugim. Još jedan detalj me navodi da sumnjam. Miljana mi je rekla da je trudna odmah posle našeg drugog seksa, a to je zaista rano. To znači da je vrlo moguće da je bila trudna i pre našeg odnosa - objasnio je Ivan.

On je takođe dodao i da ne želi da se čuje sa Miljaninim roditeljima, već da želi da razgovara samo sa njom.

 

 

Komentari (7)

Griffin

09.07.2018 15:31

Zaprepascen sam xD

Curcic srdjan

09.07.2018 16:04

Tragedija i komendija!???

Miki

09.07.2018 16:08

Sestra mu rekla da nije Ivan otac! Gde su sad oni Koji su govorili da uopste nije ni trudna!

ceca po

09.07.2018 16:09

Pa naravno. Kakvi Miljanini roditelji. Nisu im oni držali sveću.

kimi

09.07.2018 16:38

a zašto nebi plaćao alimentaciju ako je otac...zašto ga sad kao ucjenjuje...ako ćeš dnk onda ćeš plaćati... maaa čovječe sad smo sigurni da nije otac 100%...ko je gledao parove zna da mu je nakon prvog sexa rekla a šta ako sam trudna....Marija je isto govorila da je čudo da je ostala trudna zbog neki kao problema...ima tu čudo nelogičnosti s kim i kako..Miljana je sklona svemu a Ivan je koleterarna žrtva..VIDJETI će te !!!!! da nije umjetnom oplodnjom?? ko zna ???

Minja

09.07.2018 16:50

Naslediti gene njih dvoje je stvarno teshka muka koja ce te pratiti ceo zivot i nazallos ne moze da se bira! Dete nije nista krivo!

realno

10.07.2018 05:34

Ivan je u pravu iako ga ne podnosim. Miljana je sinoc rekla da joj rekao dr.da je dete 2 nedelje naprednije. Tako da i mi sumnjamo da je njegovo.