Sloba Radanović
Alo!/ Nikolina Marić
Sloba Radanović

Alo!/ Nikolina Marić

Sloba Radanović, Foto: Alo!/ Nikolina Marić

U emisiji "Zadruga, intervju" kod voditelja Ognjena Nestorovića gostovao je pevač i bivši zadrugar Slobodan Radanović. Sloba se nedavno razveo od Kristine Kije Kockar, a o svojoj nekadašnjoj supruzi pričao je u emisiji.

- Jesmo. Stavili smo tačku na to. Posle svega toga smo ostali u korektnim odnosima. Normalno, ja sam i tada rekao da joj želim sve najbolje - rekao je Sloba.

U nastavku emisije voditelj je prokomentarisao kako je u Budvi primetio da Sloba izaziva veliku pažnju kod devojaka, a onda je Radanović pričao o eventualno novoj emotivnoj vezi:

- Ne razmišljam trenutno o tome. Bazirao sam se na karijeru i muziku. Možda je neko stekao pogrešnu sliku o meni. Skoro sam video da 30 posto devojaka koje se uslikaju sa mnom na nastupima, izađu sutra u novinama kao moja devojka. Ja sam trenutno solo. Ja ću živeti način života onako kako sam i živeo. Pokušaću ljude da odvojim od te situacije - rekao je Sloba.

Komentari (3)

danica

31.08.2018 08:07

Totalno nebitan lik.

Velja

31.08.2018 22:11

@danica - Sloba je mladić za svaku pohvalu.Iskren, otvoren, izuzetan talenat,Razodom oslobodio jse hodajućeg zla Konačno može abudesrećan ji zadovoljan sojim životom... karijera mu je ju usponu, devojke ga saleću sa svih strana... zna šta želi od života...Care, puna podrška....samo napred...Za sVe što si radio u Zaruzi, nikakvu greku nisi napravio samo si išao čistim srcem kao i Ljuna. Vi ste imali ono što vam se nikada u životu neće ponoviti...

šone

31.08.2018 09:16

O kom emotivnom životu on to ne zna šta je