Zadruga
Alo!/M. Jošida
Zadruga

Alo!/M. Jošida

Zadruga, Foto: Alo!/M. Jošida

Aleksandar Čabarkapa neće ući u drugu sezonu "Zadruge" ako mu produkcija ne isplati honorar od 100.000 evra!

On je od Pinka tražio ovaj visoki iznos, ali i da mu se on u celosti isplati unapred.  

Pregovori s Aleksandrom Subotić, njegovom nekadašnjom ljubavnicom koja mu je rodila ćerku Magdalenu, pri kraju su i ona će najverovatnije biti učesnica najgledanijeg rijalitija, i to s aktuelnim izabranikom Davidom Dragojevićem, dok se njena mama Ljuba Pantović, s kojom oboje nisu u dobrim odnosima, i dalje premišlja.

Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković

Ovaj čuveni ljubavni trougao trebalo je da bude glavna okosnica sledeće sezone "Zadruge", ali kako stvari stoje, imaćemo priliku da ih gledamo u okrnjenom sastavu. Prema saznanjima Kurira, Čabarkapa je bio jasan u svojim stavovima: za ulazak traži 100.000 evra unapred i ni centa manje, a taj zahtev organizatori, bar zasad, ne žele da mu ispune.

- Mi jesmo bili spremni da platimo pristojne sume Aleksandri, Čabarkapi i Ljubi jer su oni kao ličnosti zanimljivi, a njihova priča je gotovo filmska. Ali Aleksandar je preterao s iznosom koji je tražio. Smatramo da nije vredan toliko da platimo njegovo učešće u "Zadruzi". Sa Subotićevom je ostalo da se dogovorimo oko još nekih sitnih detalja, ali glavne stvari smo rešili i ona će najverovatnije ući u sledeću sezonu. Pantovićeva nije tražila ništa posebno za ulazak jer nismo ni stigli do tog nivoa razgovora, rekla nam je da nije sigurna da li želi ponovo u rijaliti programe - rekao je izvor iz produkcije.

 

Ljuba Pantović je, podsećanja radi, tokom 2013. godine bila u vezi sa Čabarkapom, ali kada je ušla u rijaliti "Farma", on je smuvao njenu tada maloletnu ćerku Aleksandru i napravio joj dete. Kada je Aleksandar otišao u zatvor zbog pokušaja ubistva, bodi bilderka je preuzela brigu o ćerki, s kojom se kasnije posvađala na krv i nož, kada su zajedno učestvovale u rijalitiju "Parovi".

 

Komentari (3)

Natalija

16.07.2018 09:19

Onda ova trojka iz Zadruge 1 treba da dobije po milionce, koji su haos napravili. Ovolika popularnost se ne moze prevazici...

kimi

16.07.2018 13:35

oni su kao bili spremni da plate Aleksandri,Ljubi i Čabarkapi dobru cijenu...evo lagano pitanje: šta su Aleksandra i Ljuba bez Čabarkape???glavna uloga se treba platiti i ova cijena od sto hiljada je vrlo,vrlo mala i ništa nije skupo za dobru priču...ko želi priču taj treba platiti... pa pok.Ekrem je za dva mjeseca znao dobiti 25.000eu..ja da sam na njegovom mjestu tražio bi i više i bolje uvjete..taman se valjati po blatu za siću...pametan lik 100%....

Djoka

16.07.2018 20:30

Nikome ne treba ovaj anonimus.