Aleksandar Čabarkapa
Vladimir Marković/Alo!
Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa tvrdi da nije nije ni pipnuo Subotićevu, već da je ona napala njega.

"Aleksandra sve laže i nije tačno da sam je ja napao, već ona mene, jer je dobila pedalu. Čim me je videla, odmah je počela da me vređa i da me proziva što nisam platio alimentaciju za dete koje uopšte nije moje. Ogrebala me je ispod oka, a ja sam je samo odgurnuo od sebe.

O kakvim povredama ona priča. Te ogrebotine na silikonskim grudima je mogla sama sebi da napravi. Ovo sve radi kako bi iznudila pare od mene da povuče prijavu, a već sam od posrednika dobio poruku da traži 2.000 evra", kaže Čabarkapa i dodaje da Aleksandrina ćerka Magdalena, uopšte nije bila prisutna kada se desio incident.

Aleksandra Subotić

E stock/Rajko Ristić

Aleksandra Subotić, Foto: E stock/Rajko Ristić

"I to je slagala, jer to dete nije bilo prisutno, već sin drugarice sa kojom je bila. Ona samo hoće da mi napravi problem i da me spreči da uđem u rijaliti i razotkrijem istinu o njoj i Ljubi. A istina je da se Aleksandra profesionalno bavi prostitucijom i da to dete nije moje, a čije je nemam pojma, sa njom je bila i kurta i murta.

Aleksandra Subotić

E stock/Rajko Ristić

Aleksandra Subotić, Foto: E stock/Rajko Ristić

Pa zašto me ne tuži za alimentaciju? Verovatno jer bi tada trebalo da dam DNK i onda bi se razotkrila istina da ja nisam otac tog deteta. Takođe, ne bežim od policije, sutra treba da odem da dam izjavu povodom ove prijave", rekao je Čabarkapa za "Alo!".

Aleksandra Subotić

E stock/Rajko Ristić

Aleksandra Subotić, Foto: E stock/Rajko Ristić

Komentari (10)

nedjo

29.07.2018 20:42

ove treba držati negde na sigurnom

nikola

29.07.2018 20:47

Videcemo ko govori istinu kad pokažu snimke sa kamera kod kioska.

Spaaaaasojeeee

29.07.2018 22:00

A vazno da je pokazala nove spojlere Oooo zemljo Sorabijooo

podmukle

29.07.2018 22:19

Sad je moderno da fxe nasrnu na muževe psuju vrište histerišu a kad je odgurneš od sebe ode i prijavi modricu. Istu imam takvu.

Rada

29.07.2018 22:45

Da li i vi setate gradom ovako obucene? Pogledajte drugaricu.

kimi

29.07.2018 23:41

neko reče vrtirepka...eee tako.takooo....baš tako...pogledajte kako hoda obučena ???kome i za koga napucava silikone???pogledajte kilažu...ma šta bi mi sad tu trebali plakati nad sudbinom Aleksandre Subotić...malo sutra...pa čovječe ona živi rijaliti ona želi kamere ona živi razvratno od 14-ste g....da mi sad žalimo i vičemo STOP NASILJU... maa brate neka se tuku..to je njihov život..sutra će u zadrugu i svi love svoje uloge..sad će se umješati Ljuba pa stric pa tata...to smo arhivirali ...nek

nmn

30.07.2018 00:01

nesto vise verujem njemu nego njoj!!!!!!!!

Jeca

30.07.2018 00:05

Cabarkapa prica javno ono sto mu Dalilini majka, Dalila i njeni dokoni fanovi preko laznih fanova sugerisu njegovoj zeni na fejsbuku i instagramu. Pune joj glavu 24/7 protiv Aleksandre, a ona izgleda Cabarkapi i evo do cega je to sve dovelo. Sad se slade u komentarima a ovo sto je Cabarkapa izjavio novinari mogu pronaci na instagram stranici njegove zene, gde joj neki mahalski laznjak sugerise da razmisli,da ne veruje Aleksandri, da je to sve sigurno da njega spreci da udje u Zadrugu

Marijana

01.08.2018 17:50

Hmmm nisu sveci ni jedno ni drugo,svako svoju verziju ima mada nesto bi se opredelila za gpspodina jer mala je prava opasnica