Soraja Vučelić
Alo!/Ana Paunković

 

Da stvar bude gora, ona je na pijacu došla direktno iz noćnog provoda, a na nogama je imala vrtoglavo visoke štikle.

Iako je napolju bila sumgalica, Soraja je nosila naočare za sunce. Svi prodavci su bili u šoku, nekima je njena pojava bila raj za oči, a drugi su se krstili njenom letnjem stajlingu.

Soraja Vučelić

Ana Paunković

Soraja Vučelić, Foto: Ana Paunković

- Ovo je sigurno neka ludača zalutala na pijacu. Ko bi normalan na minus deset stepeni šetao ovako golog stomaka - komentarisale su dve prodavačice, dok ju je jedan od seljaka pozvao da joj pokloni proizvode.

- Možeš da dobiješ za džabe sve što poželiš. Ne dajem inače besplatno, samo onima što nemaju novac. Tebi ću da dam za džabe, jer se vidi da nemaš ni za džemper. Evo da ti spakujem malo kafriola - sažaljivo je pručuo čovek Soraji, ali je ona ipak izvadila pet stotina dinara i platila, jer je uzela i turšiju. Ona je kiselu salatu spakovanu u kesu stavila u „Fendi” ranac, koji košta nekoliko hiljada evra.

I dok se u atraktivnom izdanju šetala pijacom, Soraja Vučelić je dobila ponudu za posao. Jedan prodavac koji na tezgi prodaje voće zaustavio je starletu kako bi joj ponudio posao, ali i sina, koji bi je oženio.

- Ti samo treba da se pojaviš ujutru oko sedam kada ima najviše naroda, da staneš ovde i da prodaješ. A pored toga imam dobrog sina, za koga možeš da se udaš, i posao bi nam odlično šljakao. Vas dvoje biste radili, a ja bih sve nadgledao - izneo je prodavac pakleni plan, za koji je Soraji ponudio platu od četrdeset hiljada dinara i prijavu za stalno zaposlenje.

- Svratiću ovih dana kod vas da popijemo pivo - poručila je starleta, kojoj nije jasno zašto se ljudi čude njenom stajlingu.

- Ne vidim ništa čudno u tome. Vruće mi je, pa sam došla ovako obučena. Uostalom, svi savetuju da je bolje kada se ne natrontaš stvarima jer se tada odmah razboliš. Treba udariti kontru i u inat zimi šetati ovako - rekla nam je Vučelićeva.

- Prvo želim da kupim banane, pa ću potom otići po jaja i kajmak, koji inače obožavam, a od seljaka na pijaci je najbolji. Pošto se hranim zdravo, veoma mi je bitno da sve bude sveže. Samo jaja znam da kuvam i ništa drugo - priznaje Soraja dok joj prilazi jedna baka.

- Crno dete, propašće ti bubrezi kada tako gola šetaš - rekla je prolaznica dok je Soraja išla ka mesaru, koji je insistirao da je usluži besplatno.

Soraja Vučelić

Ana Paunković

Soraja Vučelić, Foto: Ana Paunković

Sa druge strane, Soraju su zaustavljali prolaznici kako bi proverili da li je na njoj sve prirodno.

- Molim vas, pomerite se, nema pipanja, samo gledanje - povikala je Soraja.

Komentari (11)

Tea

31.01.2017 13:00

DA MI JE NJEN MOZAK DA SE ODMORIM MALO...

lola

31.01.2017 13:59

@Tea - e,blago njoj kada je dobro i nije hladno,Ko je ona? zasto je pridaju vaznosti? toliko dobri i pametnih devojaka,zasto se o toj deci ne pise?

Драгомир

31.01.2017 13:11

Ауторе Мирољубе Тозев,стварно си ми улепшао дан са репортажом о Сораји.Толико сам радостан да само што не заиграм!Него,бато,да ти мене убедиш да ово није снимак од летоске?Давај снимак јер и овако куј шиша читаоце?Шта они знају?Да поновим ... Баш сам радостан после репортаже где наставница моли помоћ за гладну девојчицу!

Co21

31.01.2017 13:33

Cist dokaz da je na tezim drogama dosla na pijacu tako obucena, jer da je "cista" pala bi od hladnoce

nedjo

31.01.2017 13:56

pa ona se uvek vrti oko jaja

slavka

31.01.2017 21:33

Dokle ce da pisete o ovoj spodobi. Koji vam je djavo. Otvorim internet Soraja na pijaci, pustim tv Soraja u djakuzi aman jel ima jos neko d...ili samo ova.

Fakultet

31.01.2017 21:36

Ovo je tuga,beda i propast. Od ovakvih "licnosti" treba da se stidimo i da ih zakopamo u dnu dna. Ajde novinari pisite o pametnim devojkama koje osvajaju razna takmicenja,a ne pijace, sportiskinjama i ostalim osobama koje zasluzuju paznju i mesto u novinama.

bugi

31.01.2017 22:09

Koliko je samo jaja olupala o guzove. Mislim da bi je svaka kuvarica u Hayat-u pozavidela ....

bugi

01.02.2017 07:34

A od cega su joj tako velika usta ?.

kostadin

01.02.2017 07:45

Sledeći put je pratite kada ide u kasapnicu da kupuje:čvarke , viršlice, krvavicu i kulen. PS Treba da postoji neko ko može da oplevi ove glupave fudbalere.