Sloba Radanović
Dejan Briza/Alo!
Sloba Radanović

Dejan Briza/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Tokom gostovanja Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar u sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" nekoliko gledalaca se uključilo da kritikuje Slobine postupke tokom trajanja rijalitija, a jedna gledateljka mu je naročito zamerila jednu scenu koju je ocenila kao odvratnu.

Tom prilikom, Slobina bivša devojka, Luna Đogani je komentarisala veličinu njegovog penisa, pitajući se da li je u erekciji ili nije, i to u trenutku kada je njegova i dalje zakonita supruga Kija bila u svom krevetu, nedaleko od njih.

Sloba se na gledateljkin komentar samo nasmejao i rekao da veruje da je gledaocima to bilo odvratno, a vidno mu je bilo i neprijatno.

Komentari (3)

Ila

09.07.2018 15:47

Slobo, nea čega da te bude sramota. To je tvoja prednost. Ti si prvi uškarac. mačo upravom sislu te reči.Luna te ludo voli i ti si jedini muškarac u njenom životu. Njeno srce je trenutno zaledjeno, jedino ga ti otopiti možeš, kada bude vreme za to.Sa punim pravom je povredjena. Njena dobroat i iskrenost su to pokazali. Normalno je da je ljubomorna, jer te ludo voli. Samo ti nju možeš da smiriš, svoim toplim zagrljajem i toplinom srca svog.Znamo da i ti patiš za njom.

auuuu

09.07.2018 16:23

@Ila - je li ti dobro???? ili preskoci terapiju???? ili je bola toliko bas uznapredovala??? ali gramatika ti kao i kljuni vidimo 'jaca' strana

@ILA

09.07.2018 18:38

@Ila - Ne zavaravaj se.U Srbiji ne mozes naci 347 ljudi koji se slazu sa ovim komentarom!