Gagi Đogani
Ana Paunković/Alo!
Gagi Đogani

Ana Paunković/Alo!

Gagi Đogani, Foto: Ana Paunković/Alo!

Jedva čekam da se sve završi, predugo traje, ja volim svoju ćerku, to je neosporno. Ipak, ovo predugo traje i pritisak na njih je veliki. Ja sam za da oni budu i dalje zajedno. Mislim da će na kraju pobediti ljubav. Od prvog dana su na tapetu i smatram da ni oni sami više ne znaju šta rade. Nemaju više orijentaciju, vreme, prostor, opijeni su, ponašaju se kao nadrogirani. Pola njih tamo zbog vremena koje su proveli unutra izgledaju tako - kaže zabrinuti Gagi Đogani.

Sloba i Luna

Screenshoot Youtube

Sloba i Luna, Foto: Screenshoot Youtube

Slobin prisniji odnos sa Kijom komentariše sledećim rečima:

Glavni akteri ovog rijalitija su produkciji doneli milione. Očigledno da je Luna zaljubljena u Slobu, a ne verujem da je on ne voli. Zbog pritiska su psihički rastrojeni i kada izađu pod hitno moraju na psihijatriju. Zato što više ne znaju šta rade. Luna je toliko neistina izrekla u rijalitiju, za mene, za Anabelu, za mog rođenog brata. Zašto?! Ne razumem. Ne mogu da je prepoznam, šta radi?! - pita se denser.

Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (5)

mima

07.05.2018 12:01

Tesko da je rekla neistine, ali je sigurno malo preuvelicala. Djeca ciji su roditelji razvedeni, u nekom smislu, sebe dozivljavaju kao zrtve zivota koji zive njihpvi roditelji, pa povremeno nesvjesno govore o losim odnosima u porodici koja su za njih bila traumaticna.

gojko

07.05.2018 12:45

Kad bi vi svi otisli mozda bi bio bolji ucinak.

ууу

07.05.2018 13:04

Луна је плод Анабелиниг и тбог васпитавања.Дјеца, врло често проживљавају живот родитеља.Анабела ме јако изненадила када је Луни после њеног хистерисања рекла:-Погледај ме, само због мене, само мене, можеш бити онаква каква си синоћ била.То је страховита и болесна повезаност, која искључује све остале.Значи нико, у породици осим Анабеле за Луну не смије имати вриједност.Ни сестре, ни отац....

Vuki

07.05.2018 15:32

Bolje da je nastavio, da ˝džuska˝..