Kristina Kija Kockar
Alo!/Dejan Briza
Kristina Kija Kockar

Alo!/Dejan Briza

Kristina Kija Kockar, Foto: Alo!/Dejan Briza

Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, sinoć je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića.

PROČITAJTE JOŠ:

U moru igrica koje je voditelj spremio svojim gostima, jedna od njih bila je da se prisete detinjstva, a svako je morao da ponese svoju sliku sa mature.

I dok većinu ne možemo ni da prepoznamo iz perioda srednje škole, Kija se gotovo ništa nije promenila, a kako je rekla u emisiji, haljinu je radila po uzoru na popularnu r'n'b divu:

- Jao, da. Ta haljina je rađena po uzoru na Dženifer Lopez, tada sam mislila da je to kul. Još kao klinka sam slušala i pratila tu muziku. Mada, moram da priznam, ovo danas nikad ne bih nosila - rekla je kroz smeh Kockareva.

Ona je dodala i to da joj je majka Nadica Zeljković ispunila svaku tadašnju želju i da je bila uz nju na veliki dan, za razliku od njenog oca Miloša Kockara, koji nije prisustvovao maturi, što joj je teško palo.

Kija sa majkom

Printscreen

Kija sa majkom, Foto: Printscreen

Komentari (7)

Idi begaj

12.09.2018 17:54

Stvarno tuzno! Udavih se u suzama od tuge i patetike.

dodo

14.09.2018 17:07

@Idi begaj - Anebela, mnogo si prozirna sa tvojom familijom, pisuci komentare protiv Kije. Pozabavite se svojim dvoristem bednici!

Wlad

12.09.2018 18:58

Kada sam ovo procitao, stvarno me srce steze, i sada imam aritmiju, jako sam osetljiv na kijino detinjstvo...

TANJA

12.09.2018 19:46

A jel ocu Kije Kockar,tesko palo sto ga nije pozvala na sopsveno vencanje?Svadbu.Kija je dete rodjeno u preljubnickoj vezi.Dok je covek,Kijin otac bio u braku,Kijina majka je vodila ljubav sa ozenjenim covekom i rodila Kiju.A covek je imao suprugu.Tako da u takvoj situaciji tesko je ostavariti harmonican odnos deteta i oca.Al na njenu psihu to nije ostavilo posledice.Kija je jaka i proracunata zena.

miki

15.09.2018 19:40

@TANJA - Olosi vodite svoju brigu! Pitajte Anabelu i Lunjaru cije su zivote unistavale? Vi pricate o zivotu Kije i kao znate vise od nje same? To samo cigani i olosi rade!Tanja, pardon Anabela idi se leci!

Ruby

12.09.2018 21:01

Može da slama srce samo jednoćelijskim organizmima alias njenim fanovima.Ako ovo ne objavite onada verujem da je i vama slomila srce!

Nele

12.09.2018 23:57

Papanka! Vec tada se videlo da joj je sve zbrckano u glavu, pusti kompleksi!