Kristina Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kristina Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Bez obzira na to što su vrata bila zatvorena i ništa se nije moglo videti, uzdasi i veoma čudni zvuci koji su dopirali iza vrata jasno govore šta se zapravo desilo između njih. Pored toga, neverovatni potresi kamere i celog zida koji deli toalet i sobu, takođe svedoče o njihovoj vreloj akciji.

Kako je Veliki šef doneo saopštenje u kome su oboje kažnjeni dvonedeljnim honorarnom zbog toga što su istovremeno boravili u kupatilu. To je izazvalo sumnje kod većine ukućana da je između ovo dvoje zadrugara pao seks.

Čini se da Filip nije dobro promislio šta će reći dok se pravdao zadrugarima šta se desilo u wc-u. Naime, on je izjavio da je prao veš, dok se Kija tuširala u tuš kabini koja ima providna stakla, što implicira da ovaj zavodnik nije mogao da odoli svojoj partnerki sa kojom je delio postelju nedelju dana.

Bora i Miki su bili znatiželjni da otkriju šta se desilo poslednje noći u Hotelu gde su boravili Filip i Kija, pa su obišli kupatilo i otkrili šta se tamo zapravo zbilo, kada su zatekli deo inventara polomljen i razvaljen. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu.

 

Komentari (5)

nedjo

31.01.2018 16:17

retko beskorisni ljudi

зидар

31.01.2018 16:37

Само тешка наивчина може поверовати да се од секса тресе зид, на коме је камера.При томе је та камера, на супротном зиду и снима улаз у wc.

Marija

31.01.2018 17:59

@зидар - Ovo je zaista besmisleno. Jer kakva bi to tezina trebala da bude, da tako nesto urade. Pre toga su zaista bili Janjus i Ana. To je ta tezina, a ne ovo dvoje ptica. Inace Fica ne moze da jede, povraca,muka mu od Ane, i samim tim, nije u stanju, psihicki je labilan i poremecen od nje,posecuje psihijatra. I samo su to gluposti. Mislim da ce tu biti tuzbe.

Iskreno

31.01.2018 16:38

Koja glupost.

Zanka

01.02.2018 03:52

Citam iz novina. Od pevaca, zena bila najpre sa reperom.Onda , veza pukla. Potom jurila pevaca Mitica. On je nije ni gledao. Onda, bila i vezi sa Andrijom. Veza pukla. Onda se udala za pevaca Slobu, naivnog. Brak pukao, popila pedalu. Opet pocela da se zabavlja sa Andrijom. Onda, pisu da se s.....a sa Filipom, a dopada joj se..... Sta reci ?