Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
E stock
Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Učesnik rijalitija je gostovao u emisiji "Zadruga, narod pita", gde je pričao o razvodu svoje dobre prijateljice Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića.

S obzirom da su njih dvoje bliski prijatelji, Milan je otkrio kako se pobednica "Zadruge" sada oseća, kao i šta se dešavalo u sudnici.

"Kija je jako teško podnela razvod... Rekla mi je da je bilo jako teško, ali neminovno. Ništa specijalno se nije dešavalo u sudnici, jednostavno se videla tuga kod nje i Slobodana. Ne bih ja nazvao nekim suzama, ali oči su im bile suzne, tako ona kaže. Nisu oni tamo plakali", rekao je Milan.

Komentari (6)

bane

10.08.2018 12:45

"Kristininog prijatelja" ??? TAJ nikome nije prijatelj, ako nema koristi !!!!!

???

10.08.2018 13:57

@bane - Naravno. Sada skrece paznju na sebe stiteci pobednicu. Pravi placeni pretorijanac! Pfuj !

Ja

10.08.2018 12:54

Baš on zna tačno šta se dešavalo u sudnici, stajao im iza ledja pa slušao, jel da ??? Ili mu ispričala Kija i onda to je tako i nikako drugačije ! Ostao je ljigav kakav je i bio, sa svima kao dobar, a sve najgore bi pričao kad im okrene ledja. Pozdrav za Mikija Djuričića ! PRIJATELJ MOG NEPRIJATELJA, NE MOŽE MENI DA BUDE PRIJATELJ !!!

Žabac

10.08.2018 16:09

@Ja - Konobar je klasičan ljigavac i podguzna muva .

Suzy

10.08.2018 13:42

Njima dvoma je jedino teško zbog njihove bolesne i povređene sujete.Kristina se u Zadruzi nije borila za "muuuuža" i "svoj braaak ", već za pobedu svoje sujete,a Sloba je svoju sujetu hteo da leči posle izlaska iz Zadruge.Sve u svemu,oni si dve nakaradne osobe," operisane " od emocija i bilo kakvih čistih i ljudskih osećanja.Oni ne znaju da vole,oni ne znaju šta je ljubav ,ni šta je njena suština ,niti će ikada znati.Njima treba ozbiljna medicinska pomoć,ali,ozbiljna

sale

11.08.2018 07:13

Meni Kija najvise prija.