Parovi
Printscreen
Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

Posle svega dva dana, Milorad Simić, poznatiji kao Seksi Rok, shvatio je da će u rijalitiju “Parovi” za njega biti mnogo posla. Zaljubio se u Voljenku Ilić, damu koja je žarila I palila devedesetih I bila ljubimica žestokih momaka, ljubavnica vlasnika kazina u centru Beograda.

"Mislim da su ušli demoni u mene, imao sam pet žena, osećam da će me naterati da se oženim šesti put. Moram da idem u manastir po blagoslov za ovaj korak", rekao je Seksi.

Seksi nije časio ni časa, skočio je na krov i uputio se u manastir.

Skočili su radnici obezbeđenja, učesnici, ali gorštaka nisu mogli da zaustave.

"Moram po blagoslov, do oca Joila. Ja jesam drvoseča, ali znam šta je pošteno. Voljenka mi se dopala, nije ona kriva, ali ne smem da budem sa njom u krevetu, dok se to ne odobri. Sedam meseci nisam bio sa ženom. Oprostio sam svim ženama koje su me prevarile, šta ću. Imam petoro dece. Kod kuće sam ostavio oca, on je bolestan, sestra će doći da ga obiđe", vikao je on.

Seksi Rok, Parovi

Printscreen

Seksi Rok, Parovi, Foto: Printscreen

Simić je dugo bio na krovu, dok mu se nije obratila produkcija, sa molbom:

"Seksi, večeras ulazi takmičar, oko kojeg nam je potrebna tvoja pomoć. Zaposednut je demonima. Pomozi i idi u manastir."

U međuvremenu je u studio stigao bivši takmičar Marko Perović, tvrdeći da donosi blagoslov duhovnika kojeg poštuje Seksi Rok.

Sve se promenilo kad je ušla Ružica Veljković.

Seksi Rok je prihvatio da mu Ružica Veljković bude pomoćnik u stvaranju balansa energije u sedmoj sezoni "Parovi".

Ružica Veljković

Screenshoot Happy

Ružica Veljković, Foto: Screenshoot Happy

Komentari (3)

nedjo

30.08.2018 21:02

koja zemlja prihvata emigraciju iz srbije?

vitez Koja

31.08.2018 01:30

IJAOOO koridori placu za ovakvim ledjima , asfaltiranje puta na 36 stepeni istera i demona i andjela iz tebe.Radna akcija i lopata

TANJA

31.08.2018 01:35

Bas su se nasli.Zeni ovakvih moralnih karakteristika,koja je jahala sa jednog na drugog,treba bas ovakav.Koji je radio isto.Bice oni srecni.I poste takve ni brak ne menja,nastavice da varaju jedno drugo i samim tim ce se odlicno razumeti.