Zadruga, Željko Mitrović
Promo
Zadruga

Alo!/M. Jošida

Zadruga, Foto: Alo!/M. Jošida

Najznačanija imena učesnika još uvek se čuvaju u tajnosti, a za one koji su poznati javnosti kao učesnici, otkriven je honorar od kog će vam se zavrteti u glavi!

Po pisanju medija najbolje je prošla Luna Đogani. Kako se priča, ona će na mesečnom nivou zarađivati 12.000 evra, bez mogućnosti da novčano bude kažnjena, jer joj je to "došlo glave" u prethodnoj sezoni. Deo honorara tražila je unapred. U rijaliti bi trebalo da uđe i njen bivši dečko Nenad Marinković Gastoz, ali njegova bivša devojka Naida Gadžo, pa bi to mogao da bude kobni trio u ovoj sezoni.

Luna Đogani

Screenshoot Instagram

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Instagram

Kada je visina honorara u pitanju, dobro je prošla i Miljana Kulić, koja u rijaliti ulazi sa jednomesečnom bebom Željkom, ali i svojom majkom, sa kojom se često svađa. Šuška se da bi njih troje mogli da ostvare honorar od 4.000 evra na nedeljnom nivou.

Velika očekivanja su i od porodice Vasić, duhovitih blizanaca Mike i Gibe, njihovih roditelja Rade i Radeta. U "Zadrugu 2" ulaze i Aleksandar Čabarkapa, otac Aleksandrinog deteta, koji je je nedavno fizički napao, ali i Kristijan Golubović, koji bi uskoro trebao da bude na slobodi.

Stanija, Kristijan i Maja

fotomontaža

Stanija, Kristijan i Maja, Foto: fotomontaža

Intrige u "Zadruzi" praviće i Stefan Ašijan, frizer Kije Kockar, koji je spreman da ratuje sa Lunom. Ugovore su potpisale i Stanija Dobrojević koja je tražila neverovatno visok honorar, kao i Tamara Đurić, koja je ratovala sa starletom na "Farmi".

Tu su i akteri seks skandala Nadežda Biljić i Miki Đuričić, Bane Čolak, Zorica Marković, bivša devojka Ace Lukasa Branislava Pašalija. Tu je i kompozitor Mirko Gavrić, na čijoj su svadbi sevale varnice između Lune i Slobe. Ugovore su potpisali i Nikolina i Saša Kapor, Tea Tairović, Jadranka Barjaktarević.

Nadežda Biljić

E-stock Ivan Dobričić

Nadežda Biljić , Foto: E-stock Ivan Dobričić

Tačno za sedam dana saznaćemo ko se useljava u poznato imanje u Šimanovcima.

 

Komentari (4)

kiki

30.08.2018 14:28

Bruka i sramota, u zemlji gde nam se deca leče preko sms poruka a narodne kuhinje nemaju dovoljno hrane da narhrane ovaj nesrećni narod oni se gađaju hiljadama i hiljadama evra.Bilo bi daleko humanije i zanimljivije da su umesto ovih likova koji se šetaju iz rijalitija u rijaliti doveli 50 ljudi koji bi svojim učešćem platili infostan i školovali decu.

??????

30.08.2018 15:27

Odakle tolike pare koje deli i sakom i kapom?

wing

30.08.2018 22:25

Dakle ne može da bude kažnjena ni za šta. Može da radi šta poželi a svi ostali su budale. Slušaćemo svraku kako krešti, bahati se skupa sa celom svojom porodicom kojom se okružila), moći će da uradi bilo šta a za to neće da bude kažnjena. Plus ne zaboravimo osiguran joj je ostanak do kraja ako ne i pobeda. Ako mislite da je do sada bila bahata, tek ćete da vidite šta će da radi sledećih 10 meseci.

Mara

31.08.2018 07:18

Luna bi ušla i bez honorara. Dajte nove ličnosti.