Nemanja Đerić Đekson
Printscreen
Nemanja Đerić Đekson

Printscreen

Nemanja Đerić Đekson, Foto: Printscreen

 

Nemanja Đerić Đekson pravio je haos u rijalitiju Zadruga. Prvo je započeo vezu s Minom Vrbaški, potom sa Andrijanom Radonjić, a sukobi su bili svakodnevni deo rijalitija.

Nakon izlaska iz Zadruge, Đekson je nastavio vezu sa Andrijanom, a otkrio je i da li bi ponovo ušao u rijaliti.

- Mozda bih ušao, nikad ne reci nikad. Ušao bih za neki veliki novac - kaže Nemanja i otkriva šta mu je donelo učešće u rijalitiju.

- Babe i dede na ulici me prepoznaju. Prilaze mi kao da me poznaju, a ja njih ne znam. Voleo bih da me znaju po muzici, a ne kao nekog zadrugara - kaže Nemanja.

Nemanja Đerić Đekson

Printscreen

Nemanja Đerić Đekson, Foto: Printscreen

 

Njegova veza sa Andrijanom podigla je veliku prašinu. Naime, bivša zadrugarka se posvađala s ocem zbog Đeksona, a Nemanja ne krije da se Andrijanin tata meša u njihovu vezu.

- Ja ne razmišljam ni o svojima, a kamoli o njemu. Nek se meša, baš me briga. Navikao sam da se mešaju - kaže Đekson i dodaje da je njegova majka zavolela Andrijanu te da su mu ponekad naporne.

Gostujući u jutarnjem programu kod Dee i Sarape, reper je otkrio i poslovne planove.
Trenutno radi na novim pesmama, a kako kaže, publici će uskoro predstaviti duet sa bivšim cimerom Slobodanom Radanovićem.

Komentari (4)

Nikola

10.07.2018 12:54

Dali ima i jedan ucesnik zadruge koji nekoristi neke od opijata jesu to ljudi koje narod treba nesto da pita jel gleda ovo policija i o cemu je pricao i hvalio se ovaj momak

Milan

10.07.2018 13:04

Đekson u Zadruzi priznao da svakog dana koristi dzoint. U Rajskom vrtu Zadruge brat mu zavio dzoint pa pripalili. Nije ni tada bio kaznjen iako je sve snimljeno. Nemojte pisati o narkomanu koji je "uspesan".

Mila

10.07.2018 14:33

@Milan - Pa i ja zavijam duvan. Ima rezani duvan da se kupi. Niste čuli? Malo sam nevešta, i to što umotam u rizlu, plus filter - može zaličiti na nekakav džoint. A nije. Šta ćemo sad?

Milena

10.07.2018 15:06

Naravno da ce ga prepoznavati kao zadrugara,nece po muzici sigurno,jer ono sto on "peva" je kukanje neko,a ne kvalitetna muzika.