STRAŠNO! Deca navalila na Kristijana zbog autograma! (FOTO)

Neki roditelji očigledno nisu poštovali upozorenje rijalitija koji je naglašavao da deci nije preporučljivo da gledaju rijaliti "Farma".

Kristijan deli autograme
Kristijan deli autograme, Foto: Facebook / Kristijan Kiki Golubovic

Stoga su klinci navalili na Kristijana Golubovića, koji bi trenutno trebalo da bude u zatvoru, i tražili mu autograme i zajedničko fotkanje. On je te fotke, na kojima se vidi i njegova supruga koja je šetala sa njim, objavio na svom Fejsbuku. Ona mu je držala štaku dok je klincima davao svoj potpis.

Kristijan deli autograme
Foto: Facebook / Kristijan Kiki Golubovic

- Ne možete me oblatiti, već ispasti glupi i go*njivi... Dok ja uživam sve ove godine, vi komplet klošari po životima i opredeljenjima jedete svoju džigericu što sam duša od čoveka koju svi vole od pet do 95 godina - napisao je on uz fotke sa decom.

Baš im da je pravi primer ovim rečnikom čiju vulgarnost nismo preneli u potpunosti.

 

 • Korisnik: Mirnica
  16/01/2016 - 14:38
  Ja od Kikija zelim nesto mnogo vise!!! Xxx
 • Korisnik: Novosadjanin
  16/01/2016 - 09:56
  Nisu kriva deca. Ove mame trebalo bi na kolac, neomašćen, ili ih dati Kristijanu na dalju upotrebu. A i očevi, ako ih ova deca imaju, neka se zapitaju da li su pravi očevi.
 • Korisnik: misho
  16/01/2016 - 08:42
  po svim istarživanjima javnog mnjenja kristijan golubović i aleksandar vučić imaju preko 50% pristalica u srbiji.naravno u predglasačkoj koaliciji.najviše pristalica imaju među visokoobrazovanim osobama koje su završile fakultete union i ...trend..a najmanju imaju,kristijan u zabeli, a vučić kod kobri.po želji glasača vučić bi bio predsednik(ušteda neće biti fonda prve dame) a kristijan premijer i minister unutr.dela.takva preraspodela funkcija obezbedila bi kontinuitet farme bez kapoa al željka
 • Korisnik: sasa
  16/01/2016 - 07:32
  javite mi kad mu pocnu mucnine,jos samo trudan nije bio
 • Korisnik: Urban Kan
  16/01/2016 - 06:09
  Kome ova mukica daje autogram? Pa on ne zna ni da se potpise!
  • Чича из Шумадије @Urban Kan
   16/01/2016 - 20:19
   Урбан Кан... погледајте број гласова који бране ову стрвину од човека... и јесмо за посматрање, и деца ово цене - катастрофа од друштва и још већа од ових минуса.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi