Dalila
Printscreen
Dalila

Printscreen

Dalila, Foto: Printscreen

Tokom suđenja koje se danas odvija u rijalitiju "Parovi", Dalila Dragojević zaplakala je na sav glas. Razlog je, međutim, mnoge iznenadio, jer zapravo nema nikakve veze sa onime što se u vili sve vreme odvija tokom današnjeg dana.

Naime, njoj problem predstavljaju pokloni koje ona i njen suprug dobijaju.

"Ne mogu više da podnesem više ovoliko slatkog, dobiću dijabetes od silnih torti koje Dejan i ja ovde dobijamo", ridala je ona.

Komentari (2)

dr. Sonja Savic

06.07.2018 16:41

Spodoba Dalila glumi 24h uvek. Ona mrzi sebe prepodne a popodne celi svet! Pa ona je tek sa 26 godina toliko neurotićna, nervozna, ZLOBNA, pokvarena..bljaaak i fuuuj. Koga vi dovodite u naše rijalitije, bruka!? Imamo kod nas u Srbiji toliko "bolesnika-ca" a vi ih još dovodite iz regije, halooo?! Bog joj neda bebu, jer zna se šta i kako je radila po Bosni i koliko abortusa je imala ova "prodavačica ljubavi".

Sonja

06.07.2018 18:07

Dalilini fanovi poručuju i potpuno opravdano kritukuju uvek nadrndranu "starletu" iz Šepka: "Zbog ponašanja Dalilinog u jutarnjem i bezobrazluka i mržnje i straha da joj izmakne obećana nagrada ova stranica od sad podržava Gastoza. Idemo do pobede i duple krune!" – objavljeno je na jednoj od dosadašnjih stranica koje su podržavale Dalilu i njih je 3.000, a sada su naglo promenili svoje mišljenje.