Proka
printscreen
Proka

printscreen

Proka, Foto: printscreen

U selu Lisović, na preko dva hektara zemlje je izgrađena farma zajedno sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor, gde je bilo smešteno dvadesetak poznatih ličnosti koje su se za nešto duže od tri meseca borile za nagradu od 100.000 evra, i na kojem su živeli bez struje, tekuće vode, hraneći se biljkama koje su sami i uzgajali, i mlekom i mesom domaćih životinja o kojima su brinuli.

Proka

Printscrren

Proka, Foto: Printscrren

Dragan Mladenović, široj javnosti poznat kao mentor Proka, i dalje je strah i trepet za učesnike rijalitija i posle mnogo godina, otkad mu je produkcija dodelila ovu ulogu. Nakon sedam sezona "Farme", koja je bila najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, on je bio deo projekta i Zadruge 1 kao kontrolor stanja na imanju. Ipak u narednim sezonama Proka se više nije pojavljivao.

Jedna od legendarnih scena, kada je Proka morao da reaguje bilo je obraćanje njemu od strane voditelja Dejana Stankovića Kralja. Dejan mu se obratio na uvredljv način, što su odmah osudili i ostali učesnici tadašnje Farme,

- A da li se vaša žena zove Koka - upitao je Dejan Proku koji se vidno iznervirao i rekao da je to njegova privatna stvar. Postupak Stankovića odmah su osudili Raka Radović i Ivan Fece Firči rekavši mu da nema poštovanja prema autoritetu ali i elementarnu kulturu prema starijima.

Komentari (2)

Glas naroda

13.04.2021 13:25

Ovo je bio pravi rijaliti a DEJAN STANKOVIC KRALJ je obelzeio ovu Farmu , secam se da sam svake veceri zurila kuci samo zbog njega da ga gledam, ulepsavao mi je televizijski program i zao mi je sto ga vise nema na televiziji , ali je svakako ostao i dalje KRALJ i zahvaljujuci ovoj Farmi je ostao i dalje poznat , kad kazete DEJAN STANKOVIC KRALJ,svi ga se sete , upravo zato sto ima tu neku speciicnu energiju koja je potrebna za televiju i volela bih da ga ponovo gledam negde ! Luda kuca je top !

Seljak

13.04.2021 14:41

Mi na selu smo obozavali Dejana Stankovica Kralja, znalo se kad je bila ta Farma da svi poslovi treba da se zaustave da bi smo se smejali i divili Dekiju, kako ih je sve na pametan nacin zezao sto je nama gledaocima bilo supernova sto se sad prikazuje je katastrofa.... Deki je pametan covek, znamo da je profesor ali nam jakoooo nedostaje na televiziji.