Letnji kamp
Printscreen
Letnji kamp

Printscreen

Letnji kamp, Foto: Printscreen

Poznato je da takmičarka Sofija Radojković u "Letnjem kampu" važi za najomraženijeg učesnika u rijalitiju od strane svojih saigrača. Radojkovićeva je prošle nedelje bila kapiten žutog tima, ali se u toj ulozi nije najbolje snašla.

Članovi njene ekipe su odbijali da rade poslove koje im je Sofija dodelila, pa je samim tim kamperka ušla u žestok obračun sa većinom takmičara.

Međutim, taman kada smo pomislili da je svađama došao kraj i da će Sofija provesti svoj mandat u miru, Danijela Božović je revoltirana Sofijinom molbom da očisti kupatilo, psihički maltretirala Radojkovićevu uz reči da je tek počela i da će joj zagorčati život u rijalitiju.

Danijela je išla za Sofijom i iz sve snage joj vikala na uvo i nije joj dala da se pomeri! Sofija je sve stoički izdržala i ni u jednom trenutku joj nije uzvratila istom merom.

Letnji kamp

Printscreen

Letnji kamp, Foto: Printscreen

Svaka čast Sofija, niko ne bi odreagovao tako mirno na ovako brutalno iživljavanje! Jedini koji je prišao da pomogne Sofiji bio je Lazar Jakšić i da on nije došao da je odbrani ko zna koliko bi ova tortura zapravo trajala!

Snimak možete pogledati ovde:

Komentari (2)

Zvono

06.08.2018 13:19

sramota,a sta je produkcija uradila?nista...bravo za primer...i to nam deca gledaju...

rada

06.08.2018 16:22

sto im radi vasojevka voditelka roditelji vote svoju decu kuci.