Marija Prekodravac
Printscreen/instagram

 

Marija Prekodravac

Printscreen/instagram

Marija Prekodravac, Foto: Printscreen/instagram

- "Iseći ću te na komade!", vikao mi je komšija pre nego što me je udario sekirom po glavi - rekla je Marija

Komšija je ispred moje kuće ostavio nekakve kante. Kad sam ga ljubazno zamolila da ih makne, počeo je sa sekirom u ruci psovati. U jednom trenutku sam osetila udarac", počela je svoju ispovest Hrvatica Marija Prekodravac (30), učesnica Farme iz 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

U Zagrebu je, 9. septembra oko 13:15 časova, 81-godišnjak nakon verbalnog sukoba oštrim predmetom lakše povredio 30-godišnjakinju, navodi se na službenoj stranici MUP-a.

Čitava drama je u Susedgradu počela zbog smeća, kada je Marija uzela kante koje su se nalazile ispred njenih ulaznih vrata i vratila ih u komšijino dvorište.

- "Iseći ću te na komade!", vikao mi je komšija pre nego što me je udario sekirom po glavi - rekla je Marija za 24sata.hr i nastavila:

- Samo sam mu rekla da kante, tj. smeće, odnese na reciklažno i okrenula se, a onda je doleteo udarac.

Od šoka nije osetila bol, samo je u jednom momentu videla da joj krv iz glave ide niz lice. Nekoliko minuta kasnije na mesto događaja stigao je i Marijin dečko, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Marija Prekodravac

Foto: Dacebook/schmerz.frequenz.

Marija Prekodravac, Foto: Foto: Dacebook/schmerz.frequenz.

- Pre nego što je stigla pomoć, pokušali smo da zaustavimo krvarenje, ali nismo uspeli. Izašla sam na ulicu krvave glave, pa se ponovo vratila u kuću. Nisam imala dobru orijentaciju - rekla je bivša učesnica Farme.

Marijin komšija je, kako ona kaže, poznat kao strah i trepet ulice.

- Tu porodicu znam još od detinjstva. Kad mi je mahnuo sekirom, prvo sam pomislila da je malo popio, a ne da ću dobiti sekirom u glavu - rekla je Prekodravac, koja je dosad sa tim komšijom bila u korektnim odnosima.

- Niko nije bio u ulici kad sam dobila udarac, osim jednog starijeg komšije koji mi se kasnije izvinio što nije uleteo između nas - tvrdi Prekodravac.

U Marijinom nalazu navodi se kako je u bolnicu došla sa otvorenom ranom veličine četiri centimetra

Marija Prekodravac

Printscreen/instagram

Marija Prekodravac, Foto: Printscreen/instagram

- Imam slabu orijentaciju, ruke mi drhte i osećam se skroz nervozno. Samo bih htela da budem u prostoriji u kojoj me niko ništa ne pita. Najteže mi pada što se uskoro moram vratiti na posao, iako se ne osećam spremno za to. Ipak, bez novca, niko, pa ni ja, ne može živjeti - priznaje Marija koja, kako je rekla, oseća i veliku dozu straha, s obzirom na to da se mora vratiti u komšiluk.

PROČITAJTE JOŠ:

- Taj čovek me zna celi život. Pa, ja mu unuka mogu biti. Još bih i razumela da se radilo o nekom većem problemu, ali zbog smeća tako udariti devojku koja nikad nije izazivala, za mene je potpuno neprihvatljivo. Još sam šokirana - zaključila je Marija, dok joj je glas podrhtavao.

Njen komšija se, inače, zbog napada sumnjiči za pokušaj ubistva.

BONUS VIDEO:

Potresne scene sa Gruove sahrane: Tužna povorka, jauci paraju nebo!