Josip Vodička
Youtube/printscreen
Josip Vodička

Youtube/printscreen

Josip Vodička, Foto: Youtube/printscreen

Josip Vodička, bivši učesnik poznatog hrvatskog rijalitija "Ljubav je na selu", preminuo je u 32. godini.

Tužnu vest potvrdio je njegov otac Damir.

"Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije" - rekao je Damir u suzama.

Josip, kojeg su prijatelji od milja zvali Joka, sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. To imanje se nalazi u selu Bankovci u blizini Požege. Voleo je motore, a godinama je bio član lokalnog DVD-a.

"Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan" - piše na DVD Biškupci stranici.

"Bio je dobar dečko. Uskakao je kad god je trebalo" - rekli su iz DVD-a.

Josip iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio sina koji sada ima 7 godina.

Josip Vodička

Youtube/printscreen

Josip Vodička, Foto: Youtube/printscreen

Za sebe je jednom prilikom rekao da previše radi i da je to bio jedan od razloga zbog čega se razveo nakon tri i po godine braka. Prošle godine je u emisiji "Ljubav je na selu" pokušao da pronađe ljubav, a sin je znao što je bila želja njegovog tate.

"On zna da tata traži devojku, zajedno nekad odemo u kafić pa meni tražimo devojku" - ispričao je Josip prošle godine u šouu.

Cilj mu je bio da pronađe devojku koja će ga ceniti i poštovati kao čoveka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera, pišu hrvatski mediji.