Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković
Alo!/Vladimir Marković
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Alo!/Vladimir Marković

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", Jovana Tomić Matora, iznenadila je sve drastičnom promenom imidža, a ovaj njen potez naišao je na lavinu komentara na društvenim mrežama, dok je mnoge oduševilo što je izgled uskladila sa izabranicom, Sanjom Stanković.

PROČITAJTE JOŠ:

Jovana Tomić je nedavno bila gost na Paradi ponosa, koja je održana u srpskoj prestonici, a tada su sve oči bile uprte u nju jer se nije libila da razmenjuje nežnosti sa devojkom na beogradskim ulicama.

Malo pre toga Matora je pokazala svima koji automobil je kupila Sanji za 11 meseci njihove veze, a mnogi su ostali u šoku kad su videli crveni Kabriolet na profilima ovih učesnica rijalitija.

Sada je Jovana pokazala novo izdanje, koje se svidelo njenim pratiocima na društvenim mrežama, a ovog puta odlučila je da pređe u tabor plavuša.

Matora je ofarbala kosu u plavu boju, istu nijansu ima i njena devojka Sanja Stanković, koja svakodnevno dobija mnogo pohvala na račun svog izgleda.

Postavlja se pitanje zašto je Jovana želela da svoju kosu ofarba baš kao i Sanja. Da li je još jedan dokaz ljubavi u pitanju, ili se tu krije neka druga Jovanina namera, ostaje nam da saznamo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Same girls... new look ♥️ #happycouple @mrs_s.happy

A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on Sep 23, 2018 at 10:28am PDT