Anabela Atijas
Rajko Ristić/Alo!
Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Naime, blogerka je ispričala u programu uživo da je kupila vozačku dozvolu, pa je prema nekim navodima morala da da iskaz u policijskoj stanici Stara Pazova, što njena majka za "Alo!" negira.

Luna: "Gagi je varao Anabelu!"

Luna Đogani je na konstataciju Kristine Kije Kockar da muškarci varaju žene kada im nedostaje dobar seks ispričala da se ne slaže s njom. - Moj tata je sa mojom mamom imao sve i u tim trenucima je to radio, tako da nema pravila - rekla je Đoganijeva. Luna se nakon toga prisetila i sadašnjeg muža svoje mame, te je naglasila da on sigurno ne vara Anabelu. - Mislim da postoji muškarac koji ne vara. U stvari, sigurna sam da Andrej ne vara moju mamu, on gleda u nju kao u boga - rekla je Luna.

- Ne znam nikoga ko je čuo da je Luna to ispričala! Čitavu aferu joj neko pakuje, a mi smo zbog užasa "Zadruge" uništeni kao porodica. Više nemam snage da slušam bljuvotine o svojoj ćerki, a ove poslednje laži na njen račun su me dotukle - kaže Anabela kroz plač i dodaje da je njena naslednica pošteno došla do vozačke dozvole.

- Luna ima trajnu vozačku dozvolu već godinu dana i da je zaista do nje došla nelegalno, do sada bi se to saznalo. Sigurna sam da nije bila na razgovoru u policiji, niti sam ja dobila poziv da se javim. Čitava priča je izmišljena i hoću da se ovaj cirkus što pre završi, jer je postalo neizdrživo - zaključila je Anabela.

Inače, da je Luna bila na saslušanju u policiji otkrila je Jovana Tomić Matora u svađi sa Markom Miljkovićem, kada je pozvala nadležne organe da reaguju jer je di-džej njenu devojku Sanju Stanković optužio da je prostitutka.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- Molim ovu državu da pozove Marka na razgovor! Mora da postoji odgovornost za izgovorenu laž na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Kao što je Luna bila u policijskoj stanici, i on mora da da iskaz i dokaže da je video Sanjinu sliku u katalogu prostitutki - rekla je Matora.

Podsećamo, Luna je više puta u programu uživo pričala o zakonom zabranjenim stvarima sa kojima je bila u neposrednom kontaktu. Ona je svom dečku Slobi Radanoviću otkrila da je pušenje marihuane u njenom domu normalna pojava.

- Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem... Andrej, mama i ja zapalimo džoint i pustimo seriju "Genijalci", ne znam da li je znaš, i umiremo od smeha. Mama stavi Blanki u krevet, Nina ode da spava. Kunem ti se, umiremo od smeha. Naručimo i nešto da jedemo, znaš koja bleja! To smo mi - rekla je Luna Slobi pre dva meseca, ali i otkrila da je kao mala prisustvovala scenama nasilja kada je njen otac Gagi Đogani tukao njenu majku.

 

Komentari (23)

Mila

17.06.2018 10:06

Pa, Anabela, žao mi je, ali tvoja ćerka je to zaista ispričala. Čuli smo. žao mi je ako ti nisi. Traži snimke od Pinka pa se uveri. Kao roditelj Anabela, mnogo si omanula. Nemaš talenat da budeš roditelj. Najveće greške praviš. Ne možeš sa detetom samo cmok-smok, majkino, diva si, podržavam te šta god učiniš, opravdavaš...... a nigde ni jedne jedine kritike za dete. Neeeee Anabela. To tako ne ide. Uči od Goce Džehverović kako to ide sa decom.....da bi bili stabilni, zreli.....

mila

17.06.2018 10:40

@Mila - Anabela, vasa cerka je takve gadosti ispricala o vama a i o drugima, da necete moci da se opravdate za ceo zivot.Od nje se ogradjuju pojedini iz spoljnjeg sveta, jer ih je blam da su bilo sta imali sa njom.Cak je i Gagi rekao da ce morati da demanruje neke reci.To je porazavajuce, pre svega za vas, jer niste uspeli kao majka. Cak niste znali da se postavite i u ovoj situaciji, pa ste vasim komentarima i napadima na drugu osobu, napravili, ponovo lose poteze i navukli gnev naroda.

sandra

17.06.2018 10:18

njena cerka je fina devojka sakrise ti tvoja cerka gledali smo 9 meseci sveeeee bolje cuti bre

Djordje

17.06.2018 10:36

Anabela kao da zivi u Produkciji zna sve? Ako nije saslusana, trebala je da bude saslusana i uhapsena zbog dozvole, droge i pretnji smrcu sa placenim ubicama iz mafijaskih krugova.

Misel

17.06.2018 10:40

Ako niste uhapsili uhapsite odmah Lunu i majku Anabelu jer su u istom krivicnom delu potkupljivanja radi dobijanja vozacke dozvole. Zato je Luna, pred ulazak u Zadrugu, imala saobracajni udes. Kriminal prikazuju na TV.

nada

17.06.2018 10:42

Pa ti svo vreme branis cerku i ono sto ona javno iznosi i aminujes a milionski auditorijum sve slusa ! Vi navodni VIP-ovci se uvek branite recima "sve nam to neko pakuje" ali istina ipak ispliva. Nisi ni prva ni poslednja koja nesto kupuje ispod tezge ali za to se odgovara! Ostaje ti samo da dokazes da sve sto je Luna izgovorila je cista laz ili ?

Милица

17.06.2018 18:57

@nada - ви немате преча посла него да пљујете по народу. Ви сте баш светицее... живела љубаввв

Marko

17.06.2018 11:10

Gospodjo postoji snimak na youtube, pa pregledaj. Nemoj samo reci da je i za ovo, tvoja cerka nepravedno optuzena. Cak na snimku prica kako je 9x izasla da polaze vozacki i nije mogla, a posle toga je platila vozacku. Na istom snimku prica o tebi, tvome muzu i njoj kako uzivate navece kada uspavate maloletne devojcice. Znas ti to sve, videla si ovo, jer tebi do sada nista nije promaklo, posto si na liniji 24/7, samo se pravis naivna.

maja

17.06.2018 11:32

Anabela je bar znala da cuti u rijalitijima, a Luna je sve najgore rekla i pokazala o sebi...Djevojka ima gomilu losih osobina i nimalo mudrosti i pameti da poradi na sebi ili pokusa da ih prikrije. Morace ozbiljno da se pozabavi sobom. I Kockareva je puna mana, ali je veoma promucurna i pametno postupa. U tome je razlika izmedju njih dvije...

Anja

17.06.2018 11:45

Ne izigravaj zrrvu, za sve ste krive ti i cerka. Sve je sama pricala, sve smo gledali i sve culi. Jedna I druga treba da osecete metar nadogradjene kose da vam vazduh do glave dodje

Vanda

17.06.2018 11:54

Ne opra vas ni milion dolara. Iste ste lažljivice,a kad vam neko saspe u lice plač i žrtva. Kad se samo setim kako si pričala sa zakonitom suprugom tvog zeta.

Maja

17.06.2018 12:09

Umesto da se pokrije ušima i ćuti, ona brani ćerku kojoj su KUPILI VOZAČKU DOZVOLU. Koliko je ova žena plitke pameti. Čak i da su je molili da njenoj ćerki daju vozačku dozvolu, ona, da je prava majka ,izričito je trebala da odbije. Ženo, tvoja ćerka je "potencijalna bomba" u saobraćaju. Da li si svesna da ugrožava svoj život i živote ljudi učesnike u saobraćaju. Ne mogu da verujem da se ovako olako prešlo preko ovoga, pogotovo što je JAVNO PRIZNALA kako je stekla voz. dozvolu.

Nebojsa

17.06.2018 13:10

@Maja - @ Maja Jedini problem sto je MUP dugo cekalo sa informativnim razgovorom . Ona je ovu informaciju iznela dosta davno i morali su da reaguju mnogo brze . Ali bolje ikad nego nikad. Ona zamislja sebe da moze sve uradi i da ne odgovara .Shvatice sta uradila i buduce da razmisli gde i kad sta govori. Ovo je strogo zabranjeno i kazna je zatvorska a ne novcana ...

Nadja

17.06.2018 12:24

Prvo si obrisala sve sto je tvoja cerka pricala pa sad tvrdis da nije e vala sad se vidi na koga je lazljivica

ddd

17.06.2018 13:28

Devojka bez kvaliteta i dostojanstva. Voditi ljubav sa muzem pred njegovom zenom JE DNO DNA STA TRAZI OVA DEVOJKA U FINALU Zavrtela pricu preko sexa JADNO

Seki

17.06.2018 13:32

Uskoro ce saslusati i Anabelu. Pa po godinu dana zatvora po zakonu.

Lara

17.06.2018 14:11

Mi zaista nemamo amneziju culi si smo kao sto smo i culi sta radite kad uspavate djecu i to nije pricala jednom nego vise puta!

sandra

18.06.2018 08:56

@Lara - mismo slusali kad je pricala u pabu sad ispada da nije istina da se izmislja kad se radi o tvojo cerki idi zeno leci se dosadna si staje nisi naucila osnovne stvari pustila je na tv da prica laze svaku rec zalosno

Dragan Niš

17.06.2018 18:11

Ma stvar je vrlo prsto proveriti.Dajte Luni saobraćane znakove ako pogodi više od 5 ja ću da lajem umesto Žute u Zadruzi 2!!

miki

17.06.2018 19:48

najgore mi je kada pročitam naslov, blogerka Luna. kakva je ona blogerka ? jel završila srednju školu ? čisto sumnjam

_kaca_♡

17.06.2018 22:56

Zao mi je zbog ovog skandala sa Lunom!

TANJA

17.06.2018 23:11

Sve negativno o sebi "upakovala" je sama Luna.Dokazi su na jut jubu.Lako utvrditi istinu.Anabeli nije lako.Ne daj Boze nikom ovakvu cerku.Ali,stoji i to da je i sama kriva sto je tako vaspitala.

Relja

18.06.2018 12:30

PEVAČICA OČAJNA ZBOG SVEGA Anabela otkrila PRAVU istinu o Luninom HAPŠENJU! Kako Anabela moze da otkije PRAVU istinu o Luninom HAPŠENJU? Da li ce da pozove ministra?