Ana Spasojević
Facebook/Ana-Spasojević
Ana Spasojević

Facebook/Ana-Spasojević

Ana Spasojević, Foto: Facebook/Ana-Spasojević

- Dalila i ja smo okej koliko možemo da budemo. Nisam zaboravila, ali sam oprostila. Povukla sam se, nisam htela da joj vratim, malo više je popila i to je to. Mladen je popio malo više i poljubio me "na blic". Stvarno ništa nije bilo, eto drugarski. Ne znam ni ja šta mu je bilo... Htela sam da joj to kažem da joj ne bi neko drugi rekao, a ona je napravila skandal. Mladen je super momak, navijala sam i za njega, pored Ružice i Nenada - priznala je Ana za "Hepijev" portal.

POVEZANE VESTI:

 

Komentari (2)

DA

19.07.2016 16:06

je samo nju poljubio, ili povalio? Pričao je Bumbaru da je otresao i Ružicu, pa ga ona zato sluša. Ona glupača iz Tuzle, je navijala za istu tu Ružicu, po nalogu Produkcije, obećali joj posao, a sada će i da propeva. Svi ološi odoše u pevačice. Sada kada je cilj postignut, jednom po jednom biće što bi Rivaska rekla: "papadjenja". Vratiće ih sve u brloge iz kojih su i došli.

napolje..

20.07.2016 18:59

Ovo je srtasno nasilje koje joj se tolerise!Kakvo je to opravdanje za nasilje..,,nesto sam imala sa njenin deckom,,!Pa nek raskine..a ne da vrsi nasilje!Ona je definitivno nasilnik,koji mora odmah napolje!Ana Spasojevic je ,kao dete bila zrtva ,porodicnog nasilja,i njoj ovakva agresija,mnogo teze pada nego drugima!To je razlog da se izbaci Dalila i obaj njen nasilnik ,da ne bi ovu decu,svojim agresivnim ponasanjem..dovodili do ludila!Niko nije duzan da to tolerise!A i agresija izaziva,agresiju!