Ana Korać
Screenshoot Instagram
Ana Korać

Screenshoot Instagram

Ana Korać, Foto: Screenshoot Instagram

Ana Korać je gostujući u emisji "Amidži šou" pokušala je da se izvuče kada su je pitali o estetskim operacijama. Naime, Ognjen Amidžić je gošćama postavio zadatak da pogađaju broj estetskih operacija koje je Koraćeva imala.

"Na njoj nema ništa prirodno, pa čak ni ime nije njeno jer se zove Aleksandra, a ne Ana", našalio se novinrar Milan Milošević. 

Kada je trebalo da okrenu table na kojima su pisali odgovore, Milana i Teodoru je šokiralo ono što su videli. Naime, Ana je napisala da je imala samo dve operacije.

Ana Korać

Screenshoot Youtube

Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

"A, daj, ne lupaj sad! Ja znam bar četiri koje si radila", rekla je Teodora, a onda se i Milan ubacio.

"Radila si nos, usta, grudi i zatezala si lice! Konci su ti virili kad si došla u "Zadrugu", otkrio je Milošević. Koraćeva je pokušala da se izvuče, a na kraju je rekla da je operacije radila po totalnom anestezijom.

"Estetske operacije su samo kad si pod totalnom anestezijom, a te sam imala dve".

Ana Korać

Screenshoot Instagram

Ana Korać, Foto: Screenshoot Instagram

 

Komentari (3)

lisa

06.06.2018 11:42

Joooooooj, umetnice, jadna ti majka!

He

07.06.2018 19:00

Samo je dva puta isla na kompletan remont! Ona misli svi su budale. I jednodelni kupaci ne skida,verovatno ima oziljke i tu. Ako je voljna da se sece i pumpa,sta se prikriva kada svi to vidimo. Prepakovala se od glave do pete.

Goran@He

08.06.2018 09:32

@He - Šta si toliko ljubomoran il ljubomorna što je išla na ceo remont?Pa šta ako je išla,njena stvar.Barem je sređena,doterana i našminkana,a ne ko Lunjara,češka se,rošava,kosa mlohava,jede punim ustima,a sredi se kad mora,al ovako ne.A Lunjara ni stasa,a ni glasa.Mala histerična,plače,vrišti,baš će imati lepu budućnost.Ma idi bre leči se.