Ana i Janjuš
Printscreen
Ana Korać

Printscrren

Ana Korać, Foto: Printscrren

Iz rijalitija "Zadruge", na kratko su izašli Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš, kako bi se pridružili Ognjenu Amidžiću u studiju i otkrili sve o njihovom odnosu koji je podigao mnogo prašine.

Tokom jedne od igara, Janjuš i Ana su morali da odglume flertovanje u klubu, a da pritom oboje imaju slušalicama na ušima i ne čuju jedno drugo.

- Jel si udata? - pitao je Janjuš Anu, a ona je šokirala potvrdnim odgovorom.

Ana i Janjuš

Printscrren

Ana i Janjuš, Foto: Printscrren

To je šokiralo Janjuša, pa je ubrzo počeo da flertuje sa voditeljkom "Nacionalnog dnevnika" TV Pink, Ninom Radulović, koja je takođe bila u studiju.

- Jedva čekam da izađemo, pa da se družimo svi zajedno. Nina, ako možeš tu levu nogu, samo malo... Baš mi je neprijatno - rekao je Zadrugar, što je nasmejalo sve u studiju.

Ipak, to ga nije sprečilo da u studiju, pred svima, izmeri obim Aninih grudi, iako se već dovoljno spekuliše o tome da su zaljubljeni jedno u drugo.

 

Komentari (4)

Mensista

07.03.2018 05:28

Ona je toliko " isplastificirana " da izaziva gadjenje.

Vrcko@Mensista

07.03.2018 07:53

@Mensista - Pa za razliku od Džoganijeve je barem uvek našminkana,sređena,doterana .... A kakva je Lunči kosa masna,nenašminkana,rošava,za svaku sitnicu vrišti,plače,kuka,agresivna .... Alo đevojko ovo je rijaliti,a ne da se spremaš za predstavu šta treba da radiš ... Sređena je samo kad su novinari u pitanju,i ima s..s sa Slobicom u kupatilu tada se kupa,a ovako fuj ... Ništa ne radi,izležava se,samo jede ... Za razliku od Teodore,njene mame i ostalih koji su u kiuhinji rade nešto,a ona ni da mrdne

MVKLN

07.03.2018 09:06

Meni je ona preslatka

Ami

07.03.2018 17:10

A...to je ona iz grupe plastic/fantastic-Sorajina drugarica.