Ana i Janjuš
Printscreen
Ana i Janjuš

Printscreen

Ana i Janjuš, Foto: Printscreen

Gosti emisije "Amidži šou" bili su, između ostalog, i učesnici "Zadruge" Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš koji je dao više nego zanimljiv odgovor na provokativno pitanje voditelja Ognjena Amidžića.

Ognjen je upitao Janjuša da sa njim podeli detalje nekog svog, kako je rekao, traumatičnog seksualnog iskustva, a nakon što se zadrugar iznenadio zbog dobijenog pitanja, priznao je da mu je upravo prvo seksualno iskustvo u životu bilo traumatično.

- To kad je bilo prvi put, pokušavao sam tri meseca da imam seks, pravo da ti kažem. Imao sam devojku, toliko je se poželim, ona dođe, meni ne može da se digne... I tako četiri meseca, kralju. Mlad sam bio, petnaest godina imao. Psihička blokada - otkrio je Janjuš svoju tajnu, čime je do suza nasmejao sve prisutne, pa i njegovu rijaliti drugaricu Anu Korać.

Nakon toga, Janjuš je otkrio i koliko je godina imala njegova najstarija partnerka.

- Možda 45, a ja tad 20 godina - priznao je Janjuš u emisiji "Amidži šou", dok je njegova pratilja iz "Zadruge" stigla bez brusa.

- Nemam nikad brus. Nemam čak ni sad u emisiji. Mnogo mi je vruće uvek. Uostalom, niko ne voli kad nosim brus - raspalila je maštu Koraćeva i poslušajte šta je još rekla.