Bred Pit, Anđelina Džoli
Shutterstock
Bred Pit, Anđelina Džoli

Shutterstock

Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock

Holivudska glumica i jedna od najlepših žena na svetu Anđelina Džoli (45) je pozirala za novu naslovnicu britanskog izdanja časopisa "Vog" u svom domu i nakon dugo vremena dala intervju u kom je otkrila sa kojim se problemima suočava, nepoznate detalje svog majčinstva i njen odnos sa decom.

Anđelina s bivšim partnerom i glumcem Bredom Pitom ima 19-godišnjeg sina Medoksa, 17-godišnjeg Paksa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šilo i 12-godišnje blizance Vivijen i Noksa, i istakla je kako ju je njena porodica na neki način izlečila i pomogla joj nakon nekoliko teških godina koje su iza nje.

Bred Pit, Anđelina Džoli

Shutterstock

Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock

-Usredsredila sam se na ozdravljenje naše porodice. Krv koja se poput leda polako topi, vraća se u moje telo. Veselim se pedesetim godinama i osećam da ću uraditi još jedan korak napred. Pre neki dan smo bili na trambolini i deca su me upozorila da moram da pazim da se ne povredim. A ja sam pomislila, Bože, nije li to smešno. Bila sam akciona glumica, a sada mi deca govore da siđem s tramboline jer ću se povrediti - otkrila je glumica.

Na pitanje da li je srećna u životu, Anđelina je priznala da zbog proteklih, veoma teških godina, još uvek ne zna da li je srećna ali i da bez obzira na to nastavlja da se fokusira na porodicu i ceni vreme provedeno sa njima.

-Volim što starim, moja majka nije živela dugo i zbog toga godine koje dolaze daju osećaj pobede- istakla je glumica.

Govoreći o razvodu braka, Anđelina je istakla kako ona i Bred još uvek žive jedno blizu drugoga.

- Želela sam da deca budu blizu svog oca, koji je udaljen samo pet minuta. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde - kazala je.

Glumica živi u prostranoj vili sa 6 spavaćih soba i 10 kupaonica u Los Anđelesu, koja je prethodno pripadala osnivaču američke kinematografije Cecilu B DeMilleu.

- Najviše volim što nema sobe za zabavu, već puno staza i mesta za šetnju i razmišljanje. Osećam se vrlo srećno što to imam u ovom trenutku - kazala je glumica.

Anđelina je takođe otkrila šta svakodnevno nosi u svojoj torbi.

- Ponekad imam veliku "mama" torbu i ne mogu da vam pokažem šta imam unutra jer tu ima svega što nije moje. "Mama pridrži mi telefon, ovo, ono...". Unutra uglavnom imam grickalice, telefone, majice, knjige, sve što možete da zamislite. Ovo je jedino što je moje ostalo - naočare za sunce, ulje za lice, čokolada i hemijska. Počinjem da mislim da mi treba interesantniji sadržaj u tašni - našalila se Anđelina i time završila intervju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: