TV Prva
Promo
TV Prva

Promo

TV Prva, Foto: Promo

Prva televizija i u ovu jesenju sezonu ulazi sa ambicioznim programskim sadržajem koji će po kvalitetu i raznovrsnosti biti po meri gledalaca svih uzrasta. Poznata po odličnom, pažljivo biranom i izuzetno gledanom domaćem serijskom programu, Prva je spremila za svoju publiku čak 3 velika hita.

Serijski maraton otvoriće nova hit serija „Pogrešan čovek“, koja će na programu biti radnim danima od 20h. Ova drama koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, prati priču samohrane majke šesnaestogodišnje tinejdžerke, koja mora da savlada svoj najveći strah i traumu kako bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem njene ćerke, čovekom za kojeg veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu. Serija je okupila sjajnu ekipu od preko 50 regionalnih glumaca, među kojima su: Dara Džokić, Petar Benčina, Bojana Stefanović, Marko Nikolić, Gorica Popović, Ivana Roščić, Emir Ćatović, Dora Dimić Rakar, Damir Čuček, Branislav Lečić i mnogi drugi.

TV Prva

Promo

TV Prva, Foto: Promo

Sledeća na repertoru Prve, s početkom u 21h, je dugoočekivana 2. sezona serije “Istine i laži”, koja je u prvoj sezoni emitovanja postigla ogroman, reklo bi se čak nezabeležen uspeh, u kategoriji domaćeg TV programa. Većina glavnih likova je tu, ali u priču ulaze i mnogi novi – jer će se desiti obrti koje niko ne očekuje i koji će ponovo uzburkati živote naših junaka i njihove međusobne odnose. Autorska ekipa ističe da će druga sezona biti još uzbudljivija. Ono što je zaniljivo jeste da ćemo u prvoj epizodi omiljenog kviza “Sto ljudi, sto ćudi” gledati kako se takmiče upravo Isidorovići I Božići, dve trenutno najpoznatije porodice u Srbiji sa malih ekrana. Voditeljka Anđelka Prpić se beskrajno dobro zabavila sa njima, a koja parodica je pokazala da najbolje poznaje navike Srba, videćemo večeras u 19.15 časova.

TV Prva

Promo

TV Prva, Foto: Promo

U nizu “velike trojke” nastupiće i 2. sezona popularne serije "Urgentni centar", a premijerne epizode emitovaće se ponedeljkom i utorkom od 22 časa. Videćemo uzbudljive, dramatične i potresne priče iz medicinske ustanove, u kojoj se lekari, sestre, tehničari i kompletno osoblje bez pauze i predaha bore da spasu ljudske živote. Pored već dobro poznatih: Ivana Bosiljčića, Tamare Krcunović, Marka Janjića, Ivana Jeftovića u novoj sezoni gledati i Draganu Mićalović, Ivanu Dudić, Jelisavetu Teodosić, Dubravku Mijatović i mnoge druge.

TV Prva

Promo

TV Prva, Foto: Promo

Danas počinje I nova sezona omiljene emisije “Praktična žena”. Svojim savetima, spontanošću i neposrednošću, voditeljka popularne emisije Nataša Pavlović osvojila je publiku svih uzrasta. Zanimljive teme i još zanimljiviji gosti obogatiće naš svakodnevni život korisnim sitnicama koje nam olakšavaju posao u kući ali i uče kako se hraniti i izgledati zdravo i negovano u ovom užurbanom ritmu života.

TV Prva

Promo

TV Prva, Foto: Promo

Komentari (4)

zorba

17.09.2018 13:42

"Pogresan covek" serija je kompletan promasaj, tema je teska i mracna, nepoznati glumci iz regiona, serije su za opustanje i odmor a ne da dodatno mrace.

big ben

17.09.2018 13:44

"Istine i lazi" super zabavna serija dok 'Pogresan covek' suvise naporna tema.

no logo

17.09.2018 18:32

"Pogresan covek" ima tesku temu za gledanje, a pola glumacke ekipe je nepoznato. Ko to tacno treba da gleda.

ANA

20.09.2018 09:14

Pogresan covek odlicna serija! Bas me zaintrigirala, konacno nesto drugacije! Sve ostale bez veze!