Isidora Bijelica
Printscreen/Instagram
Isidora Bijelica

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Život poznate spisateljice je obeležila velika borba, ali je itekako ostala upamćena po svom imidžu i raskošnim šeširima koje je stalno nosila.

Osim što ovaj aksesoar njenom imidžu daje notu davno prošlih vremena u kojima se žene negovale sofisticirani izgled, Isidora je volela ovaj modni dodatak iz još jednog posebnog razloga, pa je jednom prilikom rekla:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Jan 5, 2020 at 6:59am PST

- Od koliko stvari sve može da vas sačuva obod šešira, samo spustiš glavu i imaš svoj mir - napisala je Isidora uz fotku na Instagramu.

Ipak, sam taj šešir njen je znak raspoznavanja i upravo zbog njega je ljudi lako zapaze u masi. Međutim, čak i kada u retkim prilikama ne nosi jedan od svojih ekstravagantnih aksesoara, Bjelicu je lako prepoznati zbog specifičnih crta lica i specifičnom smislu za humor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Dec 16, 2019 at 11:55am PST

- Najviše mrzim kad mi nije dan, a neko mi na ulici priđe i kaže: “Isidora, da li ste to vi?“ A ja onako sva narogušena se brecnem na tog čoveka: “Idi, bre, čoveče, šta ti misliš da je svaka žena sa velikim nosem Isidora Bjelica - ispričala je jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Sep 20, 2019 at 6:36am PDT

Pročitajte još:

Komentari (3)

Abba

06.08.2020 14:57

Nosila je šešir zato što je bila DAMA! Pokoj joj duši!

SKUPSTINA

06.08.2020 17:04

@Abba - DA LI JE ISTINA DA JOJ JE SIN U TRILATERALI KOJA JE SATANISTICKA ORGANIZACIJA

goxy

06.08.2020 21:39

ama dokle vise sa ovom wannabe knjizevnicom mahaluskog ponasanja??? Znate koliko je male dece juce ostalo bez majki?? niko za njih nece cuti ni za deset godina, a ovu cu pamtiti po kradji sesira u Istanbulu. Sva uvek u apadrapa ,a sesir je nosila da joj se nosina ne vidi. Ima nas dosta koji nismo ni gluhi ni slepi. Pokoj joj dusi i saucesce porodici ali sto je previse previse je.