Maja Manojlović
Printscreen
Maja Manojlović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Voditeljka televizije Pink, Maja Manojlović, vratila se na male ekrane posle tronedeljne izolacije koju je provela u svom porodičnom domu.

Maja se pojavila na TV ekranima sa potpuno drugačijom frizurom; šiškama i novom bojom kose - tamnijom, te su je u prvi mah mnogi prepoznali samo po glasu.

Maja Manojlović

Facebook

Foto: Facebook

Maja važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki i jedno je od zaštitnih lica "ružičaste televizije", a promena za koju se očigledno odlučila u danima izolacije učinila je da izgleda nikad lepše.

I tokom karantina se redovno obraćala pratiocima i bila aktivna na društvenim mrežama, a sve uz poruku ljudima da ostanu u kućama kako bi sprečili širenje zaraze korona virusom.

- Nakon 3 nedelje izolacije. Dobro jutro! Ko ne mora na posao, neka ostane kod kuće - napisala je Maja u ponedeljak ujutro u objavi na Fejsbuku, kada je i bio njen prvi dan na poslu.

Mnogi su joj poručili da im je nedostajala, te se obradovali kada su je ugledali ponovo na malim ekranima, a sasvim je sigurno da se ova "mala" voditeljkina promena imidža ispostavila kao pun pogodak te joj donela silne komplimente.

Maja Manojlović

YouTube/printscreen

Maja Manojlović, Foto: YouTube/printscreen

 

 

Komentari (2)

rambo

07.04.2020 15:28

A što voditeljka tri nedelje samo....... E moja Srbijo....

goga

07.04.2020 15:34

meni je lepša onako nego sada ,lepa je maja svakako ,ali ona boja joj lepše stoji.