22. i 23. FEBRUAR Vikend lepih priča u Kombank dvorani uz emotivni film "Zov divljine"

"Zov divljine" koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima...

Zov divljine
Zov divljine, Foto: Promo

Povodom početka prikazivanja filma "Zov divljine" i jedne prelepe priče o hrabrom psu Baku, u Kombank Dvorani će 22. i 23. februara biti održan Vikend lepih priča. Svi koji budu pogledali ovo filmsko ostvarenje tokom vikenda dobiće vaučer koji im može doneti putovanje za porodicu i njihovu kucu u hotelu Stara planina.

Zov divljine
Zov divljine, Foto: Promo

Od studija 20th Century Fox stiže priča zasnovana na istoimenom romanu "Zov divljine" u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

"Zov divljine" koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Zov divljine
Zov divljine, Foto: Promo

Reditelj filma je Kris Sanders, dok su u glavnim ulogama Harison Ford, Karen Gilian. Bredli Vitford, Dan Stevens.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi