Milena Radulović
Nenad Vujanović

Slučaj i prošlost koju je ona iznela potresla je Srbiju, ali i region. 

Miroslavu Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Advokati Nemanja Jolović i Zdenko Tomanović otkazali su punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je optužen za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad učenicama njegove škole.

Pročitajte još

Komentari (5)

Me Too

20.01.2021 11:30

tj. i meni si se toliko ogadila (koliko i sama sebi) da ću čak motocikl koji sam kupio od BMW tatice sad na proleće da prodam... osam godina si išla na konsultacije oko uloga kod tog čoveka, pre nego što si ga prijavila, pa je li to normalno?

ja

20.01.2021 12:10

@Me Too - A ko si ti da sudiš kada je normalno prijaviti silovanje, da li možda doživeo tako nešto pa si sebi dao za pravo da kažeš da je nešto normalno ili nije. Ko podržava ovo nije ništa bolji od Mike, verovatno si i sam predator!

petrovicka

20.01.2021 12:23

@Me Too - Monstrum ste sa takvim mišljenjem, isto kao i on. Koliko muskaraca sada pokazuje svoje pravo lice. Sram Vas bilo!!!

beba

20.01.2021 12:44

Zasto nije rekla roditeljima ili itisla u MUP? Htela je zenzacionalisticki i sada snisi posledice.Ljudi su cudo? Mogi ce biti peotiv nje jer se gluma ne uci sedeci u skolskih glupi vec i mnogim dodirima.Ne verujem da je silovana u klasicnom smislu jer bi to svi primetili.Decija masta svasta radi.

maca

20.01.2021 16:20

Nije bitno što nije prijavila odmah, bitno je da je zlotvora prijavila, pa makar i posle toliko godina.