Vesna Čipčić
Printscreen/ Instagram
Vesna Čipčić

Printscreen/ Instagram

Vesna Čipčić, Foto: Printscreen/ Instagram

I baš u trenutku kada je sve obradovala vest da se posle više od tri decenije snima nastavak “Žikine dinastije” pod nazivom “Luda godina”, posle nekoliko meseci iz Grčke su došle informacije da je iznenada preminula jedna od glavnih junakinja Rialda Kadrić Šebek.

Kao Mariju obožavao ju je ceo region u “Žikinoj dinastiji”, a sada će scenaristi morati da prepravljaju scenario kako bi se prilagodio zbog njene smrti.

Rialda Kadrić Šebek

YouTube/Printscreen

Rialda Kadrić Šebek, Foto: YouTube/Printscreen

- Još se razmatra opcija kako zbog Rialdine smrti prepraviti scenario i u kom smeru da ide priča. Svi su se radovali snimanju, a onda je stigla vest koja je sve šokirala i sada je sve stopirano. Ali će se svakako snimati i biće uzbudljivo i u ovom nastavku - kaže izvor upućen u priču.

- Ne znam da kažem u ovom trenutku dokle je cela stvar stigla. Nažalost, Rialde više nema. Njen lik je i dalje živeo u ovom nastavku, a sada čekamo da se to prepravi, da se malo pomeri cela stvar jer prosto tako mora - rekla je za “Super TV” Vesna Čipičić.

Svih deset nastavaka popularnog serijala se i danas sa velikim uspehom reprizira na malim ekranima, a reditelj Milan Konjević je ranije za “Blic” otkrio ko će se sve pojaviti u novom nastavku.

- Nikola Kojo se vraća kao Miša Pavlović, a pored novih, zanimljivih likova, mogu da otkrijem da će se u ovom filmu vratiti i neki dragi likovi iz prethodnih filmova - rekao je tada Konjević, nadajući se da će ponovo pred kamerama zaigrati Rialda Kadrić kao Marija.

- U filmu će biti još nekih iznenađenja, kao i mnogo novih likova, ali je još rano da otkrijemo celu podelu - rekao je tada reditelj, dodajući da će biti u filmu Vladimir Petrović i Vesna Čipčić.

Komentari (1)

vuk

14.03.2021 18:59

Znači gledam stalno, a nastavak, ne, nemojte ni počinjati, neće ni da liči bez legendi. Kao Kamiondžije, potpuni promašaj. Probajte.