Dragana Mićalović
Instagram
Dragana Mićalović

Instagram

Dragana Mićalović, Foto: Instagram

Njen izabranik je biznismen Stevan Purić, koji je već bio u braku.

Jovana Purić

Instagram/Printscreen

Jovana Purić, Foto: Instagram/Printscreen

Purić je bio oženjen nekadašnjom pevačicom Jovanom Jo, sada portparolkom Sekretarijata za privredu Jovanom Purić, s kojom ima tri ćerke, od kojih se najstarija takmičila u Pinkovim zvezdicama.

Naime, kako je ispričao izvor blizak glumici i njenom partneru za Alo, par je trebalo da stane na ludi kamen pre nekoliko meseci, ali ih je pandemija koronavirusa omela u tome.

Zbog toga su intimnu proslavu odgodili za proleće ove godine.

- Stevan mašta o braku sa Draganom od kada su se upoznali. Ona je prva devojka, nakon razvoda od bivše supruge Jovane, koja je u njemu probudila želju za ponovnim brakom, iako je bio ubeđen da se više neće ženiti - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak paru i dodaje:

- Iako je mlad, Stevan iza sebe ima jedan propali brak i tri ćerke. Zbog toga je mislio da mu se sreća više neće osmehnuti, te da i ako bude našao neku finu i pristojnu devojku, da će ona teško moći da se izbori sa njegovom prošlošću. Međutim, Dragana ga je prihvatila takvog kakav jeste i baš takvog ga voli - ispričao je izvor za „Alo!“.

Komentari (2)

miki

08.04.2021 19:22

To se kaze i pare i jare.

duda

08.04.2021 20:05

Boze me sacuvaj, mlada, lepa, uspesna, pitam se sta ce joj covek koji joje bio ozenjen i ima troje dece, ali vazno da je biznismen, nisam ni mislila da je obucar. Bas me razocarala.