Novo jutro, Veljko Ražnatović
Printscreen
Veljko Ražnatović

printscreen

Veljko Ražnatović , Foto: printscreen

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Cece Ražnatović, trebalo je da glumi robijaša u seriji „Južni vetar“, čije snimanje uveliko traje, ali se u poslednjim trenutku predomislio! Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Veljko je potpisao ugovor sa producentskom kućom koja snima popularnu seriju, ali je odlučio da se ipak ne pojavi na snimanju! Sin popularne folkerke trebalo je da igra robijaša u „Zabeli“, a na dan kada je trebalo da se pojavi na snimanju, Veljko je javio da se razboleo, otkriva naš izvor blizak produkciji.

PROČITAJTE JOŠ:

Veljko Ražnatović

Alo Vladimir Markovic

 

 

- Producenti su dugo tražili epizodne glumce koji mogu uverljivo da odigraju male, ali izuzetno važne uloge u seriji „Južni vetar“, koja je nastala iz istoimenog filma. Budući da se deo serije odvija u KPZ „Zabela“, producentima je bilo neophodno da pronađu glumce koji će, uz Miloša Bikovića, verno prikazati zatvorski život. Ideja im je bila da angažuju što više mladih momaka, koji izgledaju opasno. Oni u seriji treba da igraju momke uz Marašove ekipe, koja je na kraju filma završila iza rešetaka - priča dobro obavešten izvor blizak produkciji i nastavlja:

Veljko Ražnatović

Alo!/Vladimir Marković

Veljko Ražnatović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Veljko Ražnatović im je bio jedan od prvih izbora za ulogu zatvorenika, pošto se, u prvom redu, savršeno uklopio u ono što su producenti tražili. Dečko se već nekoliko godina aktivno bavi sportom, ima mnogo tetovaža, mlad je, lep i može da iznese ulogu opasnog momka - kaže naš izvor. Kako ističe, mladi Ražnatović se nije puno dvoumio kada su mu producenti „Južnog vetra“ ponudili da glumi. 

PREPORUČUJEMO:

 

- Prvobitna ideja bila je da se Veljko samo pojavi u nekoliko kadrova u seriji i da izgovori dve-tri replike, ali nakon što su se producenti sastali s njim, promenili su plan. Brzo su shvatili da bi Veljko mogao da iznese i zahtevniju ulogu, te su mu ponudili da dopišu još scena za njega. Cecin sin je oduševljeno prihvatio ponudu budući da je oduvek želeo da se pojavi u nekom filmu - priča naš izvor i objašnjava zbog čega se, uprkos svemu, mladi Ražnatović nije pojavio na snimanju.

Miloš Biković sa kolegom

Promo

Miloš Biković sa kolegom , Foto: Promo

- Veljko nije mogao da dočeka početak snimanja serije i svakodnevno je vežbao svoju ulogu. Odložio je sve poslovne obaveze i treninge za tih nekoliko dana, koliko je trebalo da bude na setu u „Zabeli“. Međutim, dva dana pre početka snimanja, Ražnatović se razboleo. Odmah je pozvao producenta i reditelja i samo im je rekao da ima zdravstvene probleme, pa da zbog njih neće moći da dođe na snimanje - ispričao je naš izvor, dok je reditelj Miloš Avramović potvrdio naša saznanja.

- Veljko je bio veoma zainteresovan za ulogu u našoj seriji, trebalo je da igra momka iz Maraševe ekipe. Bio je čak i na probnom snimanju i moram priznati da ima talenta za glumu. Nažalost, nikako nismo mogli da se uklopimo s terminima. Ali, ko zna, možda ćemo sarađivati na nekom drugom projektu - kaže Avramović, koji je osim serije, režirao i film „Južni vetar“.

PROČITAJTE I:

Miloš Biković

Tanjug

 

 

Komentari (1)

Majo

23.06.2019 14:01

Ti si bre nabedjen bokser,ako si bokser ,a imas para daj ljudima mamine pare I pomogni,bokserski klubovi su mrsavi I gladni...