O NJOJ BRINE UVEK! Uhvatili smo najpopularnijeg mladog glumca u kupovini! Devojke će ostati oduševljene kad čuju šta je pazario! (FOTO)

Ne razdvajaju se...

Slaven Došlo
Foto: E-Stock/Jovan Jovanović

Mladi glumac Slaven Došlo iskoristio je nedelju popodne da odmori od poslovnih obaveza i prošeta prestonicom. Naš paparaco ga je uhvatio u kupovini, a ono što je pazario raznežiće mnoge.

Iako je prepun poslovnih obaveza, Slaven ni u jednom trenutku ne zaboravlja na svog ljubimca Ljubicu. On je ovom prilikom išao u nabavku hrane za nju.

NJOJ JE SVE POSVEĆENO?! Konačno otkrivena velika tajna čuvene pesme Topolska 18! Evo ko je zaista živeo na toj adresi! (VIDEO)

Slaven Došlo
Foto: B. Zajić/Alo!

Ljubica je pas koji je mladom glumcu ne samo prijatelj već i najverniji saputnik, pošto zajedno odlaze na filmske setove, more, planine...

NAPUŠTA GLUMU?! Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević pokreću novi biznis! Ostaćete bez teksta kada saznate o čemu se radi!

Slaven Došlo
Foto: B. Zajić/Alo!

Mladi i uspešan glumac od samog početka svoje karijere važi za zavodnika, a kako je opšte poznato da su devojke slabe na slatke pse, nema sumnje da je mnoge oduševila glumčeva briga o svom ljubimcu.

BONUS VIDEO:

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu 3" odgovara na najprovokativnije komentare

 

Sa 23 godine je rodila dete starijem kolegi, a nakon porođaja su usledile prave muke!

AUTOR: Gloria/I. M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 10:48 Nije moglo drugačije. Jana Milosavljević, mala Zona Zamfirova, Foto: Screenshot Glumica Jana Milosavljević publici se prvi put predstavila još kao devojčica, u ulozi male Zone u filmu "Zona Zamfirova". Glumu je odabrala kao životni poziv, a kroz posao je pronašla i ljubav svog života.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi