"TREBA DA TI JE ČAST ŠTO TE ŽELIM" Ugurao me je u stan, pokušavao je da mi razmakne noge, stravično me je bolelo: Još jedna glumica bila žrtva Branislava Lečića?!

Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita - rekla je glumica.

Branislav Lečić ispred policije
Branislav Lečić ispred policije, Foto: ATA Images

Merima Isaković, čuvena glumica, koja je danas uspešan psiholog, prvi put posle 43. godine otvorila je dušu i optužila Branislava Lečića za silovanje.

Ona je u intervjuu za "Nedeljnik" istakla da je imala samo 18 godine kada ju je navodno Branislav Lečić silovao. Lečić je u tom trenutku imao 22 godine.

"Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. "Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože!", ispričala je Isaković.

Merima Isaković
Merima Isaković, Foto: printscreen

"Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. "Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim". Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi... Ako uspe, umreću noćas... Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita", rekla je glumica.

OVDE pročitajte više vesti o slučaju Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld!

Povezane vesti

 • Korisnik: Ljubica
  08/04/2021 - 13:37
  Ostavite Leku na miru. Da im se nije dopadalo, ne bi se ni vozikale sa njim, niti bi se sa njim družile, tj. izbegavali bi bilo kakav kontakt. Međutim, jedan je Leka, teško je bilo ne zavoleti ga i ne poželeti ga.
 • Korisnik: Ljubica
  08/04/2021 - 13:37
  Ostavite Leku na miru. Da im se nije dopadalo, ne bi se ni vozikale sa njim, niti bi se sa njim družile, tj. izbegavali bi bilo kakav kontakt. Međutim, jedan je Leka, teško je bilo ne zavoleti ga i ne poželeti ga.
 • Korisnik: bros
  08/04/2021 - 12:08
  To tada nije bilo silovanje,bilo je gotovo uobičajeno,posebno kada je u pitanju muškarac sa autoritetom u odnosu na devojku.A onaj koji bi prestao sa nasrtajima posle devojčinog odbijanja,smatran je za šmokljana.Krivica je prebacivana na žrtvu,da je ona sve to svesno isprovocirala,jer,bože moj, "...sve žene su kurve,sve one hoće,samo se prave da neće..." ,posebno kad je u pitanju neka poznata faca.
 • Korisnik: snezana
  08/04/2021 - 11:16
  Gotov je. Psihopata. Ocigledno od mladosti. Najvaznije da se skloni od mladih, pa iako ne bude osudjen
 • Korisnik: leka
  08/04/2021 - 10:25
  Branislav Lecic treba podhitno da ide u zatvor tamo mu je mesto i da ga stave na elektricnu stolicu kao covek je niko i nista kao glumac je nula nikakav
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi