Branislav Lečić ispred policije
ATA Images
Branislav Lečić ispred policije

ATA Images

Branislav Lečić ispred policije, Foto: ATA Images

Merima Isaković, čuvena glumica, koja je danas uspešan psiholog, prvi put posle 43. godine otvorila je dušu i optužila Branislava Lečića za silovanje.

"Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. "Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože!", ispričala je Isaković.

Merima Isaković

printscreen

Merima Isaković, Foto: printscreen

Komentari (9)

Nada

08.04.2021 09:51

AU pa ovo ide predaleko ako je istina !

Kostadin

08.04.2021 09:53

Da li ovaj siroti narod ima milosti prema sebi. Obožava, ubice, silovatelje, diktatore, napasnike, kriminalce i ostale defektne tipove. Zatvorite FDU na nekoliko godina i zaustavite ovaj kupleraj.

sara

08.04.2021 10:07

Sama pojava, gestovi, govor, dovoljno govore o ovom čoveku, koji je umislio da je neki frajer, pa može da zloupotrebava i napada mlade i lepe devojke!!!. Sigurno ih ima još i trebalo bi da se jave iako su udate, da bi dobio ono što zaslužuje!!!.

miki

08.04.2021 10:11

Ja ne mogu da razumem ovaj deo iskaza "Ugurao me je u stan" Kako ste se stvorili ispred stana? Zasto da te ugura ako ste vec dosli do vrata? Ili te je prakticno oteo i dovukao do stana a da ti nikom usput nisi stavila do znanja da si oteta. Odmah posle toga kazes oprostila si mu ali da ne ponovi. Onda si saucesnica u buducem zlocinu? Kad se ponovi onda je kasno.Jos jedna osoba je nevina stradala. Secanje je cudna lupa, kaze nas veliki pesnik. Drzati tako nesto 33 godine u sebi ?

leka

08.04.2021 10:25

Branislav Lecic treba podhitno da ide u zatvor tamo mu je mesto i da ga stave na elektricnu stolicu kao covek je niko i nista kao glumac je nula nikakav

snezana

08.04.2021 11:16

Gotov je. Psihopata. Ocigledno od mladosti. Najvaznije da se skloni od mladih, pa iako ne bude osudjen

bros

08.04.2021 12:08

To tada nije bilo silovanje,bilo je gotovo uobičajeno,posebno kada je u pitanju muškarac sa autoritetom u odnosu na devojku.A onaj koji bi prestao sa nasrtajima posle devojčinog odbijanja,smatran je za šmokljana.Krivica je prebacivana na žrtvu,da je ona sve to svesno isprovocirala,jer,bože moj, "...sve žene su kurve,sve one hoće,samo se prave da neće..." ,posebno kad je u pitanju neka poznata faca.

Ljubica

08.04.2021 13:37

Ostavite Leku na miru. Da im se nije dopadalo, ne bi se ni vozikale sa njim, niti bi se sa njim družile, tj. izbegavali bi bilo kakav kontakt. Međutim, jedan je Leka, teško je bilo ne zavoleti ga i ne poželeti ga.

Ljubica

08.04.2021 13:37

Ostavite Leku na miru. Da im se nije dopadalo, ne bi se ni vozikale sa njim, niti bi se sa njim družile, tj. izbegavali bi bilo kakav kontakt. Međutim, jedan je Leka, teško je bilo ne zavoleti ga i ne poželeti ga.