PLAKAO JE I KUKAO! Udovica Olivera Dragojevića prvi put priznaje zašto se zarekao da nikad više neće pevati u Srbiji! Izgovorio je jednu rečenicu, a tiče se njenog oca!

Nećete pogoditi.

Vesna Dragojević
Foto: Screenshoot/Youtube

Poznati hrvatski pevač Oliver Dragojević nakon 1991. godine nikada nije pevao u Srbiji. Svi su mislili da je razlog to što mrzi naš narod i zemlju, a sve vreme je u pitanju bilo nešto drugo. Naime, njegova udovica Vesna Dragojević ispričala je zašto je pokojni pevač dao ovo obećanje.

On punio je dvorane u Parizu, Tokiju, Njujorku, Moskvi, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ali u Srbiji nikada nakon 1991. godine. Vesna je ispričala priču vezanu za njenu porodicu i jedinu rečenicu koju je Oliver tokom života izgovorio u vezi toga.

ISKRENA DO SRŽI Marija Vicković otvoreno o ulozi ljubavnice Ive Andrića u novom filmu!

Vesna Dragojević
Foto: Screenshoot/Youtube

- Nikad ništa grubo nije rekao. On je bio takav, držao je do reči u mnogo situacija, ne samo to. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovde, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca, koji je počeo da ga gradi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se "Kopakabana". Otac je video kako taj brod gori, pa je plakao i kukao - rekla je Vesna u emisiji "Ognjena zemlja" i dodala:

- Oliver mu je tada rekao: "Ja sam tamo mnogo radio, bio sam milion puta, ali ako vas to teši, nikada neću tamo pevati." To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga i ne bi spomenuo da ga nisu pitali. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu... - ispričala je otvoreno.

SAOPŠTILI IZ NACIONALNOG TEATRA! Umro nekadašnji prvak Opere Narodnog pozorišta!

Vesna Dragojević
Foto: Screenshoot/Youtube

Pogledajte video:

BONUS VIDEO

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi